Senatorul Florian Bodog (PSD) atacă guvernul PNL, susţinând că îi pune în pericol pe medici şi pensionari. PSD anunţase că „lasă deoparte orice acţiuni politice, electorale sau de imagine”.

”Cer Guvernului PNL să adopte de URGENŢĂ o hotărâre pentru modificarea contractului cadru, astfel încât medicii de familie să poată face prescripţii electronice fără obligativitatea consultului pacienţilor în persoană!

În această perioadă de criză gravă în domeniul Sănătăţii, aduc aminte Guvernului PNL că este obligat să ia măsuri REALE pentru a-i proteja în primul rând pe cei care se afla în prima linie a luptei împotriva virusului ucigaş! Mă refer la personalul medical şi, desigur, la medicii de familie, cu care autorităţile statului ne recomandă să luăm legătura în caz de nevoie şi înainte de orice.

De asemenea, părinţii şi bunicii noştri, persoanele în vârstă, vulnerabile, sau bolnavii cronici, au nevoie de ajutor şi de protecţie ACUM! Dacă îi vor obliga mai departe pe bolnavii cronici, sau pe cei în vârstă, să meargă la medicul de familie îi vor expune la riscuri inutile atât pe ei, cât şi pe medici! Luaţi măsuri reale, acum, domnule Orban!”, este mesajul postat pe pagina oficială a PSD.

Liderii PSD l-au trimis pe senatorul PSD Şerban Nicolae să citească o declaraţie, prin care acesta a afirmat că pesediştii „lasă deoparte orice acţiuni politice, electorale sau de imagine”.

„În plină criză epidemică şi în stare de urgenţă, România are nevoie de raţiune, responsabilitate, solidaritate şi soluţii concrete. Partidul Social Democrat, prin toţi reprezentanţii săi, lasa deoparte orice acţiuni politice, electorale sau de imagine. Patriotismul, profesionalismul şi implicarea celor din PSD sunt puse integral şi prioritar la dispoziţia romanilor!

Parlamentul adopta legi, moţiuni şi hotărâri. Între mijloacele de aplicare a angajamentelor sale publice, Partidul Social Democrat va pune măsurile şi propunerile sale în moţiuni adoptate de Parlament, moţiuni constructive, pozitive, dedicate exclusiv intereselor superioare ale romanilor! Acestea nu sunt moţiuni de cenzură şi nu vor conţine declaraţii politice, critici sau indicarea de vinovaţi”, a spus Şerban Nicolae.

214 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here