Caută
Close this search box.

”Să-și ducă vuvuzelele la IGPR, nu la MAI”!

Scandal la sediul MAI în ziua în care instituția și-a prezentat raportul de activitate pe 2019. Marcel Vela a răbufnit la adresa liderului sindical Dumitru Coarnă, căruia i-a cerut să-și ducă vuvuzelele la sediul IGPR, nu la MAI.

„Avem Jandarmerie, avem ISU, avem Poliția de Frontieră, avem prefecturi, dânșii reprezintă doar un segment – IGPR, nu reprezintă tot ministerul. Ei în mod normal ar fi trebuit ca toate aceste măsuri, toate aceste revendicări să le facă la IGPR și acolo dacă nu le rezolvau veneau la ministru. (…) De ce nu se duce acest sindicat să-și ceară drepturile la ei în parohie, adică la IGPR. Vin la minister”, a tunat Marcel Vela la sediul MAI.

Dumitru Coarnă, preşedintele SNPPC, a lansat mai multe atacuri la adresa ministrului Marcel Vela, de la protestul poliţiştilor din faţa MAI.

„Venim aici dintr-un motiv extrem de simplu. Dl Vela nu respectă legea. Avem multe decizii judecătoreşti prin care trebuie să se pună în executare nişte decizii legate de salarii, pe care dl Vela nu le pune în practică. Una dintre deciziile ÎCCJ este egalizarea salariilor, pentru că avem doi poliţişti care lucrează în acelaşi loc cu salarii diferite. Aşa înţelege dl Vela democraţia. Eu am spus: mă pot aresta, pot face ce vor cu mine, dar vreau să trăiesc într-o ţară în care democraţia să fie bine înţeleasă şi bine aplicată, nu aşa”, a declarat Dumitru Coarnă la protestul poliţiştilor din faţa MAI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri