Caută
Close this search box.

TAROM suspendă toate cursele interne pentru următoarele 14 zile, ca măsură împotriva răspândirii COVID-19

Compania aeriană TAROM a anunțat suspendarea tuturor curselor interne, începând de miercuri de la ora 12:00, pe o perioadă de 14 zile, ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu coronavirus. 

Textul postat de compania Tarom pe pagina de facebook:

Dragi pasageri ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectarii cu Covid 19 la nivelul companiei s-au luat urmatoarele masuri:

– incepand cu data de 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizarii), am ales sa suspendam operarea pe cursele interne pentru urmatoarele 14 zile.
– incepând cu data de 26.03.2020 vom suspenda operarea in Franta si Germania, pentru cel putin 14 zile.

Toti pasagerii afectati de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a calatoriilor fara penalizare sau rambursarea integrala a biletelor/tronsoanelor neutilizate. Pentru efectuarea modificarilor va rugam sa contactati agentul emitent sau orice agentie TAROM.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar și pentru raspunsul cu intarziere la solicitările dumneavoastra. Avand in vedere numarul foarte mare de solicitări din această perioadă, deși personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă pana cand se va da curs tuturor solicitărilor. Va multumim pentru intelegere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri