Caută
Close this search box.

Trei membri din staff-ul tehnic al echipei Ajax Amsterdam, suspecți de coronavirus

coronavirus

Trei membri ai staff-ului tehnic al echipei de fotbal Ajax Amsterdam, la care evoluează mijlocaşul român Răzvan Marin, au fost nevoiţi să rămână izolaţi la domiciliu, până pe 13 martie, fiind suspectaţi că ar fi infectaţi cu noul coronavirus, informează Reuters şi EFE.

Cei vizaţi de această măsură sunt danezul Christian Poulsen, secundul antrenorului lui Ajax, Eric ten Hag, fiziologul Alessandro Schoenmaker şi un fizioterapeut, al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Decizia de a-i izola pe cei trei a fost luată după ce Poulsen a organizat o petrecere la Amsterdam, vinerea trecută, cu o ocazia împlinirii vârstei de 47 ani, la care a fost prezent şi fostul internaţional danez Thomas Kahlenberg, diagnosticat ulterior ca fiind pozitiv la Covid-19.

Cei trei membri ai staff-ului lui Ajax nu prezintă simptome ale maladiei, însă vor rămâne acasă, din precauţie, până săptămâna viitoare.

Christian Poulsen, fost mijlocaş al echipelor Juventus şi FC Liverpool, nu va putea sta, astfel, pe banca tehnică a lui Ajax Amseterdam la meciul pe care „lăncierii” îl vor disputa în deplasare cu Heerenveen, în acest weekend.

De asemenea, jucători ai echipelor daneze Brondby şi Lyngby au fost plasaţi în izolare după ce s-au întâlnit şi s-au îmbrăţişat cu Kahlenberg la sfârşitul săptămânii trecute, cu ocazia unui meci de campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri