Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat că organizatorii de evenimente sportive din România au nevoie de sprijin financiar, pe fondul pandemiei de coronavirus. Fotbalul românesc va apela la ajutorul Ministerului Tineretului și Sportului.
FRF a anunțat azi că toate cele 53 de competiții la nivel național care aveau termen de suspendare până la 31 martie se vor amâna cel puțin până la momentul ridicării stării de urgență aflată în vigoare.

Răzvan Burleanu a avertizat că această criză generată de pandemia de coronavirus se răsfrânge asupra întregii economii a fotbalului, suporteri, antrenori, jucători, arbitri, voluntari, deținători de drepturi TV și sponsori.

“Am solicitat Ministerului Tineretului și Sportului crearea unei scheme financiare de ajutor, pentru a compensa organizatorii de evenimente sportive cu peste 1.000 de participanți, evenimente care au fost anulate sau suspendate din cauza izbucnirii COVID-19.

Sub această schemă, organizatorii de evenimente sportive ar avea dreptul de a compensați pentru pierderile suferite. De exemplu, pentru biletele care au fost deja vândute. Menționez că o măsură similară a fost aprobată de Comisia Europeană, pe 12 martie, pentru Danemarca“, a precizat Răzvan Burleanu.

290 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here