Caută
Close this search box.

VIDEO INEDIT. Scandal cu Poliția Rutieră! Primarul a invocat starea de urgență pentru a scăpa de amendă

În cursul zilei de vineri, 20 martie, Marian Pătuleanu, primarul comunei Singureni din județul Giurgiu, a fost oprit în trafic de un echipaj al Serviciului Rutier Giurgiu, pe motiv că circula cu o viteză ce depășea limita legală, la volanul autoturismului său de lux. De aici și până la un scandal în toată regula a mai fost doar un pas, pentru că edilul a refuzat să semneze procesul verbal de contravenție.

Primarul comunei giurgiuvene Singureni i-a amenințat pe polițiștii care l-au oprit în trafic
Sperând că epidemia de coronavirus îi va convinge pe polițiști să „uite” de sancțiunea aplicată pentru depășirea vitezei, Pătuleanu și-a motivat abaterea prin faptul că se grăbea să plaseze mai multe persoane în izolare, din ordinul șefilor Poliției și Prefecturii Giurgiu. Văzând că nu are sorți de izbândă, primarul a trecut la amenințări, enumerându-le agenților, cu subînțeles, numele tuturor superiorilor, în încercarea de a-i intimida.

Ulterior, edilul a recurs la injurii, relatează Sindicatul polițiștilor, Europol, în mesajul prin care face public întregul incident. „De ce stați la șpagă pe vremurile astea?”, i-a întrebat edilul pe agenții de la Rutieră, amintindu-le, totodată că „prefectul a spus la ședință să ne ajutăm reciproc cu poliția. Și voi ce faceți, îmi dați amendă la radar?”.

Ce spune sindicatul polițiștilor despre comportamentului primarului din Singureni
„După ce a fost oprit și a văzut CĂ CAlitatea sa de primar, proprietar de moșie, nu înseamnă nimic în fața colegilor care îi scriau procesul verbal pentru a-i aplica sancțiunea contravențională prevăzută de Codul rutier, acesta s-a dezlănțuit.

De la invocarea spiritelor și până la înșiruirea tuturor șefilor pe care el îi știa: „Tache, Popescu și șefu lui Georgescu (n.r. Inspectorul șef al IPJ Giurgiu)”, primarul îi amenință pe cei doi polițiști și îi denigrează întrebându-i de ce stau „la șpagă pe vremurile astea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri