Caută
Close this search box.

A murit unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood!

De-a dreptul incredibil! Cu doar o seară înainte l-am văzut și l-am admirat, pe un canal TV românesc, în prima serie a celebrului flim de superacțiune RAMBO (FIRST BLOOD) … iar a doua zi am aflat consternați de moartea marelui actor.

… CHIAR CÂND NE ÎNTREBAM ÎN CE FILME ÎL VOM MAI REVEDEA!

„Generos, mândru şi devotat tată, le va lipsi soţiei sale Jennifer, familiei şi multor prieteni”, a scris fiica lui Brian, Elizabeth Dennehy, pe o reţea de socializare.

Brian Dennehy este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum „Tommy Boy”, „First Blood” şi „Cocoon”. Actorul american a jucat însă şi teatru, fiind apreciat pe Broadway mai ales pentru rolul său din „Death of a Salesman”.

Câştigător al multor premii de renume (un Glob de Aur, două premii Tony şi şase nominalizări la premiul Primetime Emmy), Brian Dennehy a jucat la Hollywood alături de nume mari, precum Sylvester Stallone, Al Pacino şi Robert De Niro.

Brian Dennehy, actorul cunoscut pentru roluri din filmele „Cocoon” şi „First Blood”, a murit la vârsta de 81 de ani, miercuri noaptea. Vestea că Brian Dennehy a murit a fost dată de familia actorului american.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri