Mesaj de revoltă viral al lui Alex Dima (România, te iubesc/Pro TV) pe Facebook, după ce a constatat ce se întâmplă în spitale. Mesajul a primit 10.000 de like-uri în mai puţin de 30 de minute.

„Un profund sentiment de furie. Asta simt. De câteva zile ţin legătura cu medici din spitale. Unii sunt speriaţi, sunt epuizaţi, nu au proceduri, echipamente de testare.

Suntem în această situaţie din cauza unor îmbuibaţi, slugi, spagari, lacomi, hoţi, netrebnici şi nemernici!

Îi vedem, îi ştim şi acceptăm de zeci de ani. Ei au distrus sistemul de sănătate. Opreşti, fluturi, dragneni, ponţi, melescani, băseşti, fireni, nastaseni, tariceni, iohannesieni, orbani şi lista asta nu se mai termină.

Pe toţi îi ştim prea bine! Dar i-am lăsat să ne conducă. În spatele lor stau alţii cu aceleaşi metehne, stăpâni de locuri, instituţii şi sisteme.

Până mai zilele trecute, în loc să facă rost de echipamente pentru spitale, se jucau de-a guvernarea şi moţiunea de cenzură, iar mai devreme, câţiva ani, s-au jucat cu Justiţia. Totul pentru a-şi păstra posterioarele tăbăcite în jilţurile puteri şi pentru a nu intra la puşcărie.

Ani la rând, am urlat mizeriile pe care le comit. Dar poporul i-a acceptat şi votat. Nu ştiu cum vom scăpa de acest coronavirus, dar ştiu sigur că de viruşii care ne-au condus în toţi aceşti ani, care au pus stăpânire pe tot şi toate trebuie să scăpăm! Altfel, vom tot muri cu zile!

Acum staţi în case, dar când vom scăpa, ieşiţi, implicaţi-vă, uniţi-vă, luptaţi pentru drepturile şi comunităţile voastre, candidaţi!

Trebuie să îi schimbăm şi să ne schimbăm! Ca să scăpăm!”, a scris Dima, pe Facebook.

5 COMENTARII

  1. Este un labirint sinucigas al tuturor indiferent pe ce palier se aflã în societatea Romanesque!
    Este fenomenul de abis ,betia adâncurilor cu cât te duci mai jos esti cuprins de cãderea liberã ,un punct terminus dezastruos !

  2. Fondurile pentru sanatate au fost la cheremul managerilor si tuturor partidelor care si-au batut jos dupa bunul plac.Se mai aude ceva de Oprescu,Secureanu si atatia altii?Ar trebui confiscate marile tunuri care au adus spitalele in halul acesta si implicit tara!

  3. Cred ca principalul vinovat este poporul roman care din: indolenta, lipsa de implicare, lipsa de raspundere a permis unor „JIGODII” să decidă in numele lui. Sorry.

  4. Foarte corect acest vehement articol dar la criticat și la fotbal ne pricepem toți dar spune-mi stimabile Alex Dima TREI PERSONALITĂȚI CONDUCĂTORI CA SĂ FIE = COMPETENȚI PROFESIONAL , DE MORALITATE IREPROȘABILĂ , INCORUPTIBILI și PATRIOȚI ROMÂNI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.