Caută
Close this search box.

Iosif Buble, soţul Dianei Tuşa de la PSD, tupeu maxim, întrebare către Iohannis: Ucide corupţia în această perioadă?

iosif buble

Ioşka Buble, soţul deputatei PSD Diana Tuşa şi patron al site-ul stiripesurse.ro, a transferat, în conferinţa de presă a lui Iohannis, temele de atac ale PSD. El l-a întrebat pe preşedinte dacă „corupţia ucide în această perioadă”.

„Încă de la început aţi dat vina aproape în integralitate pe guvernarea anterioară. (…) Presa străină şi presa românească arată că au fost probleme la achiziţii, cel puţin Washinftonm Post spunea că în România a crescut corupţia.  Ucide corupţia în această perioadă? Pentru că dosare nu am văzut în perioada aceasta, deşi în unele părţi ale achiziţiilor au fost chestiuni strigătoare la cer”, a atacat Buble.

Iohannis i-a răspuns tăios, că nimeni nu va scăpa nepedepsit.

„Nimeni nu va scăpa nepedepsit, care a încercat să se îmbogăţească prin corupţie pe seama epidemiei. În această lună şi jumătate au existat, posibil, exagerări, speculaţii, ele vor fi găsite, vor fi depistate şi cei vinovaţi vor plăti.

Aceste lucruri nu poţi fi făcute de parchete de pe o zi pe alta. Dar, aviz celor amatori, lucrurile se mişcă. Cu siguranţă Parchetele vor veni la final cu toate datele relevante. Să nu-şi imagineze cineva că România este ţara nimănui. Avem domnia legii, acest lucru este foarte clar”, a răspuns Iohannis.

Vezi dialogul la finalul înregistrării:

Site-ul stiripesurse.ro a fost nominalizat de două ori de Grupul de Comunicare Strategică, pentru difuzare de ştiri false. Recent, europarlamentarul USR Clotilde Armand a dezvăluit că stiripesurse.ro a încasat 50.000 de euro, de la Primăria Sector 5, condusă de pesedistul Daniel Florea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri