Caută
Close this search box.

O posibilă variantă, în funcție de evoluții. Românii peste 65 de ani, cu sau fără Covid, izolați în condiții speciale. VIDEO

nelu tătaru

Carantinarea persoanelor care au împilinit 65 de ani ar putea deveni, în funcție de evoluții, o măsură luată în calcul de ministrul Sănătăți. Anunțul a fost făcut chiar de amintitul ministru, Nelu Tătaru, într-un interviu la Realitatea PLUS.

În ce ne privește, nu facem decât să reproducem textul apărut pe un site foarte cunoscut, realitatea.net, adăugând și materialul video în care puteți auzi cuvintele lui Nelu Tătaru. Acest a spus că autoritățile se gândesc la carantinarea persoanelor vârstnice, adică acele persoane care au împlinit 65 de ani, dacă nu se respectă regulile și dacă starea de urgență „persistă mai mult decât ne așteptam”, totul într-un interviu pentru cunoscuta televiziune Realitatea PLUS.

„Ne-am gandit efectiv si la niste metode sa ii ducem intr-un hotel, sa-i ducem într-o camera cu tot confortul in care sa vina cineva si sa aiba grijă de ei. Dar rămâne în funcție de evoluție”, a precizat Nelu Tătaru. Sigur, a fost o modalitate elegantă de exprimare (ca întotdeauna la Nelu Tătaru), aceea cu ”evoluția”, pentru că ”evoluția” ar putea fi, din păcate, una nedorită în următoarele zile și săptămâni, așa cum au și spus-o specialiști ca Streinu-Cercel și nu numai. Iată doar un exemplu. https://www.gandul.ro/stiri-2/avertisment-streinu-cercel-ma-astept-ca-in-urmatoarele-5-10-zile-sa-avem-o-problema-cu-infectiile-acute-19424453

Întrebat cum vor reuși autoritățile să le asigure o cazare în condițiile în care există un număr mic de spații, iar vîârstnicii fiind peste 3 milioane și jumătate, Nelu Tătaru a spus  că „sunt intr- adevar putine spatii, dar cand este stare de urgenta si cazurile continua si ei trebuie protejati si nu-si mai gasesc linistea in niciun caz la ei, atunci spatiile le vom gasi, in hoteluri , rechizitionate sau nu, contra cost sau nu”.

11 răspunsuri

  1. cel mai tantalau ministru al sanatatii pe care l-a avut Romania din 89 pana in prezent! Rusine dle ministru, distrugeti economia nationala, asta faceti, in rest nimic bun, daca mai prelungiti starea de urgenta mai bine ne impuscati pe toti romanii, si aduceti alte natii pe aceste pamanturi! sunteti toti guvernantii lierali niste gunoaie care nu ati tinut niciodata cu poporul roman!

  2. Cine să aibă grijă de virstnici,că sunt mai multi de cît cei tineri,rămași pe aici…..tantalaule!!!! Și cu cine va porni Economia…. orbanica?

  3. Puiu Munteanu Intai sa inceapa cu parintii si bunicii, unchii, si tot neamul lui, ca sa dea exemplu !???

  4. Nu mai intrebati CUM sa faca! Intrebati DE CE??? Noi am adus virusul? Noi il raspandim? Ce-au cu pensionarii, sunt nebuni? Sau NAZISTI in toata oroarea definitiei cuvantului?!

  5. Pt ce sai omorâti voi. Lăsați în pace sa trăiască au muncit o viata. Hoților și criminalilor ce sunteți voi. Ar trebui să fie un război sa vă liniștească. Numa voi aveti idei de-astea.

  6. Hitler a avut o treaba cu evreii pe care i-a adunat fortat in lagarele de exterminare, sub paza, pe poarta carora era scris „Arbeit macht frei”. Astia de astazi au treaba cu batranii peste 65 de ani pe care sa-i adune tot fortat prin locatii numite hoteluri, sub paza, unde sa le ofere odihna si tratament „Liber de corona”. Daca tot nu le pot mari pensiile macar atat.

  7. VREA ASTA
    SA EXTERMINE BATRANII
    TOTI CEI MORTI SA FIE TRECUTI CU CORONAVIRUS
    EL A ZIS ASTA !!!!!!!
    ADEVARAT
    EXTERMINARE BATRANI

  8. NU Tataru face asta. El este doar executantul, calaul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. In primul rand izolarea indiferent de varsta, este sub decizia specialistilor in functie de risc pentru ei sau ceilalti,nu se face acasa la gramada cu restul familiei care circula,va poate lamuri Prof,Strainu Cercel ,care considera utila separarea de familie pe trei luni.In rest ma doare capul de cate ineptii sunt pe pagina

  10. Foarte bună ideea: cei 65+ trebuie să fie ”protejați” în continuare. Deoarece turismul este mort anul ăsta, șmecherii cu hoteluri au nevoie de bani de la buget, așa că cei numiți astăzi (cu multă dragoste ) bătrâni, trebuie adunați grămadă, sănătoși cu bolnavi ( ca în carantina instituționalizată). În acest mod simplu, fie mor de covid, fie se sinucid. Evident că e mai simplă, ieftină și rapidă gazarea, dar trebuie sprijinite hotelurile. Toate proprietățile, rămase fără proprietari, vor trece direct în proprietatea d-lui Iohannis, care iubește foarte mult doar casele -copii n-are, părinții sunt în grija d-nei sparAngela…

  11. Nu înțeleg de ce să nu am grijă eu de părinții mei, De ce să aibă grijă unul străin ?????????? Are grijă mai bine ??????????? În nici un caz !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri