Caută
Close this search box.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, beneficiar la advertising de un milion de euro

robert negoiţă

USR Bucureşti anunţă că majoritatea PSD-ALDE-PMP din Consiliul Local al Sectorului 3 a aprobat alocarea a 5 milioane de lei pentru „servicii de promovare” în bebenficiul primarului Robert Negoiţă.

„PSD îşi doreşte să combatem pandemia prin servicii de promovare ale lui Robert Negoiţă. 5 milioane de lei au fost alocate firmei Smart City Invest SRL pentru servicii de promovare instituţională de către Primăria Sectorului 3!

Suma este de 5 ori mai mare decât bugetul acordat pentru măsurile necesare pentru depăşirea pandemiei Coronavirus.

Acestea sunt priorităţile în perioada de criză Covid19 ale lui Robert Negoiţă şi ale consilierilor PSD-ALDE şi, surprinzător, PMP.

Consilierii USR Sector 3 au propus un proiect ce viza o prioritizare bugetară a activităţilor esenţiale în perioada de criză Covid19. Din păcate, acesta a fost respins de către consilierii PSD”, anunţă USR Bucureşti.

În raportul de specialitate, Primăria Sectorului 3 detaliază că are nevoie de acest contract pentru a promova serviciile online oferite de instituţie, în contextul pandemiei, dar şi promovarea noilor investiţii.

”Este nevoie de alt contract de promovare instituţională necesar iniţierii unor noi campanii de promovare care să contribuie la notorietatea noilor obiective de investiţii ce vor fi finalizate în acest an, dar şi pentru popularizarea în continuare a serviciilor online oferite de primărie în contextul generat de pandemia de SARS-CoV-2. De asemenea, în anul 2020, prin acelaşi contract se intenţionează iniţierea altor campanii de promovare a activităţilor desfăşurate de Primăria Sectorului 3, respectiv promovarea şi informarea cetăţenilor referitor la sistemul integrat inteligent, online, de gestionare a parcărilor, ce va fi implementat în partea a doua a acestui an. În sensul consolidării identităţii de brand a Sectorului 3, considerăm necesar ca o componentă a acestui nou contract să cuprindă şi servicii diverse de promovare şi publicitate dedicate acestui demers, fapt ce va genera o creştere constantă a încrederii în serviciile publice oferite cetăţenilor Sectorului 3”, se arată în document.

Cei 5 milioane de lei vor merge, cel mai probabil, către televiziunile de ştiri şi site-urile de propagandă apropiate de PSD.

„Că primarii îşi cumpără cu bani publici bunăvoinţa unor trusturi media asta nu mai este de mult o noutate. Însă nivelul la care a ajuns această practică în epoca Firea – Negoita este absolut scandalos. Astăzi, în şedinţa Consiliului Local al Sectorului 3, Robert Negoita vine (pentru a doua oară) cu un proiect prin care vrea să plătească 5 MILIOANE DE LEI PENTRU PUBLICITATE. În martie, acest proiect a fost respins. Acum însă proiectul se regăseşte pe ordinea de zi şi nu ar fi de mirare să fie aprobat”, a anunţat consilierul general Ana Ciceală (USR).

Ea a menţionat că aceste cheltuieli sunt absolut iresponsabile în această perioadă.

„În primul rând, pentru că nu ajută cu nimic. Toată comunicarea oficială se face de la Guvern, iar radiodifuzorii transmit gratuit informaţiile esenţiale privind criza COVID19. Aşadar, nu era nevoie de bani publici pentru ‘promovare institutionala’. În al doilea rând, se consuma resurse importante pentru imaginea primarului, în loc să fie alocate pentru obiective cu adevărat importante, cum ar fi consolidarea policlinicii Titan. În al treilea rând, se aruncă bani pe fereastră în condiţiile în care nivelul încasărilor va scădea, iar Primăria va fi nevoită să facă rectificări negative la jumătatea acestui an”, a mai declarat Ana Ciceală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri