Caută
Close this search box.

Robert Negoiţă: „Nu a fost nici pe departe intenţia mea de a sfida, de a nu respecta legea”

robert negoiţă

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost amendat de poliţişti cu suma de 10.000 de lei, pentru încălcarea ordonanţelor militare, după ce edilul a fost surprins plimbându-se cu bicicleta, în Parcul Titan.

De asemenea, prietena lui Negoiţă, care îl însoţea în parc, a primit şi ea o amendă de 10.000 de lei.

„Având în vedere imaginile difuzate ieri, 19.04.2020, în spaţiul virtual, facem următoarea precizare. Poliţia Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele două persoane au fost sancţionate contravenţional, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare”, anunţă Poliţia Capitalei.

Negoiţă a recunoscut, după ce a primit amendă că a greşit, deşi iniţial susţinea că a ieşit să muncească.

„Mi s-a adus la cunoştinţă că am fost amendat pentru episodul de ieri din Parcul IOR. Asemenea oricărui cetăţean sunt obligat să mă supun legilor acestei ţări şi, chiar dacă nu a fost intenţia mea să încalc ordonanţa militară, îmi asum faptul că am greşit şi, prin urmare, voi suporta consecinţele.

Cetăţenii Sectorului 3, cei care mă cunosc de opt ani, timp în care ne-am intersectat de sute de ori prin sectorul nostru, ştiu că am parcurs la pas, pe bicicleta sau cu maşina, fiecare centimetru al acestui sector pentru a găsi cele mai bune soluţii la problemele ce ţin de administraţia locală. Şi duminică, şi sâmbăta, şi în zilele de sărbătoare. Nu a fost nici pe departe intenţia mea de a sfida, de a nu respecta legea sau de a vă minţi în vreun fel în legătură cu episodul de ieri. Eu chiar ieşisem să inspectez Parcul IOR. Dar, din păcate, ideea nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul într-o zi de sărbătoare, adică aceea de a o lua alături de mine pe prietena mea, a fost una neinspirată şi nepotrivită.

Îmi pare rău pentru acest episod, mi-l asum şi îmi cer scuze celor care s-au simţit lezaţi în vreun fel. Aceasta nu a fost în nicio clipă intenţia mea. Mereu avem de învăţat şi tot timpul trebuie să căutăm să facem lucrurile mai bine. Pentru mine, ziua de ieri a fost o lecţie.

Vă mulţumesc pentru toate criticile, voi ţine cont de ele, iar pe viitor voi fi mult mai atent. Nimeni nu e mai presus de lege, prin urmare, vreau să le mulţumesc tuturor celor care zilele acestea sunt în prima linie şi au grijă ca situaţia să fie una optimă pentru vremurile dificile pe care le trăim”, a scris Negoiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri