Caută
Close this search box.

Un muzeu oferă opere de artă, sub formă de puzzle online

Cooper Gallery din oraşul englez Barnsley se află printre muzeele şi galeriile de artă care au ales să ofere publicului, ca variantă de petrecere a timpului liber în perioada de izolare la domicilu, rezolvarea de puzzle-uri.

Zilnic, galeria Cooper lansează pe reţelele de socializare – gratuit – provocarea, folosindu-se de câte o lucrare de artă din colecţia sa, care cuprinde 400. În plus, oferă informaţii mai puţin cunoscute despre diverse opere.

Între acestea, „Palatul Dogilor, Veneţia” – de Louis Thienon, „Café de Galata, Constantinople” – de Charles Theodore Frère, puzzle rezolvat în puţin peste 4 minute, „Lady Holding a Book” – de I. Sabatini şi portretul lui Watter Joe, pictat de Abel Hold. Cooper Gallery găzduieşte picturi din secolele XVII – XX.

Oameni din întreaga lume au încercat să rezolve mozaicul în cel mai scurt timp, scrie BBC, citat de News.ro. Cel mai bun timp scos pentru puzzle-uri, realizate până acum din 80 de piese pentru o operă, este afişat ulterior.

Pentru luna viitoare există planuri de organizare a unei competiţii în care participanţilor li se va cere să rezolve o serie de mozaicuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri