Caută
Close this search box.

Un primar din Timiș a murit, în plină pandemie de coronavirus. Rezultatul testării încă nu a sosit

Un primar din județul Timiș a decedat la spital, însă momentan moartea sa nu este direct legată de o ipotetică infecție cu coronavirus.

Primarul comunei Racovița, Ion Nanu, din județul Timiș, ales în 2008 de către consăteni, a decedat luni, 6 aprilie. Politicianul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara, suferind de insuficiență respiratorie acută.

Medicii au încercat să-l resusciteze, însă bărbatul a decedat în jurul orei 17:30, conform expressbanat.ro. Conform sursei citate, primarul a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul va fi aflat zilele următoare.

În urmă cu două zile, un membru USR Suceava a decedat, însă nici în acel caz medicii nu s-au putut pronunța că ar fi vorba despre o infecție cu coronavirus.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de către deputatul USR Iulian Bulai: „Irimia Sava este colegul meu din USR Bunești – Suceava. A stat acasă cu febră 40, timp de 7 zile. Cât timp a durat conducerea interimară a Spitalului Suceava. A cerut constant să fie consultat de medic și dus la spital. Se topea pe zi ce trece. I-au spus să se trateze acasă, că e o simplă răceală. Că o să îi treacă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri