Caută
Close this search box.

De ce a fost concediată Sorina Matei de la B1. Jurnalista acuză: Primeam comenzi de la patron!

În timp ce Sorina Matei îl acuză pe patronul postului B1 TV de ingerinţe în politica editorială, Sorin Oancea dezvăluie motivul pentru care a dat-o afară pe jurnalistă.

„Decizia are legătură doar cu audiențele slabe ale emisiunii și cu o orientare pro-rusă legată de criza coronavirus, orientare tot mai evidentă în ultima perioadă.

Linia pe care mergea nu corespundea nici realității, nici punctului nostru de vedere. De aceea, am renunțat să colaborare, pentru că era o colaborare, Sorina Matei nu era angajată a postului”, a spus Oancea pentru Paginademedia.ro.

Legat de contextul deciziior luate de Guvern, Oancea susţine că “programul de sprijinire a presei nu este pentru B1, este pentru toată presa, iar B1 nu va avea mari beneficii din acest program, așa cum este el conceput acum.

În ceea ce privește programul pentru IMM-uri, nu este o finanțare a Guvernului, ci o finanțare bancară, la care pot participa toate companiile care reușesc să convingă o bancă de faptul că pot fi finanțate. După răspunsul băncii, statul acordă eventual garanții.

Nu este nici o legătură cu aceste aspecte”, a declarat Oancea.

Sorina Matei îl acuză pe patronul B1 TV de ingerinţe în politica editorială, susţinând că primea ordine de la acesta să atace permanent Realitatea TV, pe Cozmin Guşă şi pe Maricel Păcuraru, dar şi pe jurnaliştii postului TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri