Caută
Close this search box.

FOTO. Liberalii îl critică pe Ludovic Orban: „Nu ai scuze. Trebuie să fii model de urmat”

ludovic orban

Adriana Săftoiu îl critică pe Ludovic Orban, dar și pe apărătorii acestuia, după ce faimoasa poză cu „ședința” de la Palatul Victoria a devenit virală pe internet.

Deputatul PNL i-a criticat pe acei susținători ai lui Orban care-l apără pe liderul Guvernului, cu toate că acesta a fumat într-un spațiu închis, a consumat alcool și nu a purtat mască de protecție așa cum prevede legea.

„Îmi place scuza că toți suntem oameni. Suntem, cum nu, dar atunci când deții o funcție publică ai niste privilegii pe care „oamenii de rând” nu le au. Deci nu suntem egali. De la masina care te asteaptă la scară până la benzina/motorina pe care nu o plătești.

Omul de rând nu prea are aceste beneficii. De aceea, când ești într-o funcție publică si ai greșit, nu poți fi scuzat că si omul de rând face la fel. Trebuie să fii marcă a moralei si eticii ca să impui modelul de urmat”, a scris Săftoiu.

Cu toate acestea, Săftoiu a mărturisit că apreciază faptul că Ludovic Orban a fost amendat pentru gestul său și a plătit amenda.

Fotografia cu Ludovic Orban, aparent de ziua sa, alături de alți colegi din PNL, la un pahar de alcool și o țigară aprinsă, fără a respecta regulile de distanțare socială, a devenit virală.

Internauții i-au reproșat premierului, dar și celorlalți prezenți la ședință, faptul că nu respectă regulile de distanțare socială și faptul că nu au mască de protecție, așa cum clar prevede legea. Faptul că mulți fumează în spațiu închis, dar beau și alcool, a fost o simplă picătură care a umplut paharul.

Fotografia ar fi ajuns din greșeală în mâinile presei, după ce un apropiat al lui Orban ar fi greșit grupul de Whatsapp unde a trimis-o. Premierul a comentat gafa, la câteva ore după ce a devenit publică: „Nu știu despre ce e vorba, când o să umblu o să mă uit. Acum m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureș și la Maramureș, habar n-am. Știu eu în ce poză apar? Și ce să fac? Asta e! Dacă e o poză, e o poză”.

Ulterior, Ludovic Orban a fost amendat cu 3.000 de lei și a plătit amenda, semn că-și recunoaște vina și vrea să fie iertat de populație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri