Premierul Ludovic Orban a fost amendat de două ori după apariția fotografiilor în care nu purta mască și fuma într-un spațiu închis dintr-o instituție publică. Orban a achitat amenzile, sâmbătă, după aoariția pozelor în întreg Internetul, achitarea efectuându-se prin intermediul platformei www.ghiseul.ro:

”Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise. Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție”, au transmis, sâmbătă, reprezentanții Guvernului.

La 3000 de lei, cât a primit prim-ministrul pentru un întreg cumul de ilegalități, pensionarii și șomerii care au primit recent amenzi de câte 5000, 7000, 10000, 15000 de ron și MAI MARI, ar putea să fie FOARTE, CHIAR FOARTE INVIDIOȘI.

815 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here