Caută
Close this search box.

Spectacolul ”Dumnezeu se îmbracă de la second-hand”, regia Ion Caramitru, în weekend, la TNB online

Spectacolul ”Dumnezeu se îmbracă de la second-hand” de Iulian Margu, în regia lui Ion Caramitru, va fi difuzat online de Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Capitală.

Spectacolul va fi difuzat în sistem live streaming vineri, începând cu ora 16,00, iar sâmbătă şi duminică, de la ora 18,00, anunță TNB, printr-un comunicat de presă.

 

Spectacolul a fost înregistrat în varianta iniţială de distribuţie, în care rolul principal feminin, Scorpia – cum au poreclit-o concitadinii, este interpretat de regretata actriţă Florina Cercel.

În distribuţie vor mai putea fi văzuţi Lari Giorgescu, Dorin Andone, Carmen Ungureanu, Teodora Mareş, Armand Calotă, Fulvia Folosea, Eduard Adam, Ioan Andrei Ionescu.

„Povestea de bază este desfăcută în mai multe compartimente, reprodusă în mai multe epoci, refăcută abia în final pentru înţelegerea deplină a poveştii”, afirmă regizorul spectacolului, Ion Caramitru.

Spectacolele TNB online vor putea fi vizionate doar la orele anunţate, nemaifiind disponibile online după încheierea transmisiei live, precizează organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri