Caută
Close this search box.

Surse. Liderii PSD din Moldova i-ar fi cerut lui Marcel Ciolacu să facă un pas în spate

psd

Marcel Ciolacu a postat o fotografie pe Facebook, în care apare înconjurat de marii baroni PSD din Moldova. Mai toţi zâmbesc, mai puţin Ciolacu, care priveşte încruntat.

Antena 3 susţine, citând surse din PSD, că baronii i-au cerut lui Ciolacu să se retragă din fruntea PSD. Întâlnirea a avut loc la o pensiune din apropierea municipiului Bârlad. Reuniunea a fost convocată de Dumitru Buzatu, care în ultimele zile a ieşit în evidenţă prin refuzul de a purta masca de protecţie.

Baronii ar fi foarte nemulţumiţi de prestaţia lui Ciolacu, solicitându-i direct să facă un pas în spate. Buzatu a susţinut că membrii simpli nu se simt reprezentanţi de Marcel Ciolacu în calitate de preşedinte, iar la Congres ar fi bine să candideze un alt lider al partidului. Şi ceilalţi baroni roşii au fost de acord cu Buzatu: Ionel Arsene, Marian Oprişan şi Dragoş Benea, liderul PSD Bacău.

Ciolacu ar fi replicat că nu ţine cu dinţii de fotoliul de preşedinte al PSD, însă la acest moment nu există o alternativă, pentru că alţi lideri, cum ar fi Gabriela Firea, nu doresc să-i ia locul. Antena 3 afirmă că secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, i-a luat apărarea lui Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri