Caută
Close this search box.

Accidente în lanţ în Bucureşti din cauza firmei de salubritate: Patinoar în plină vară!

Mai multe accidente în lanț au avut loc marți în Sectorul 2 din București, din cauza carosabilului alunecos.

Șoferii care au pierdut controlul volanului dau vina pe firma care a curățat strada și spun că soluția cu care a fost spălat carosabilul este alunecoasă.

„A dat cu gheață? Ăsta e ulei, serios! Derdeluș în miezul verii”, a fost reacția unor bucureșteni care au verificat asfaltul.

„Am căzut la intersecție de aici, cu bicicleta, am pus frână… am pus frână și am căzut fix în fund! În mijlocul intersecției! Am crezut că e apă, dar zici că e smoală! Uitați cum se patinează pe timp de vară”, a spus un alt bucureștean pățit.

Mulți dintrei cei care s-au aventurat în trafic au avut de suferit. Trei mașini s-au ciocnit, iar un bărbat a ajuns la spital, după ce a pierdut controlul scuterului pe care îl conducea.

Primăria Sectorului 2 a anunțat că operatorul de salubritate a fost amendat cu 10.000 de lei pentru starea carosabilului, potrivit Digi24. Și polițiștii de la Rutieră au dat o sancțiune de 5.000 de lei.

Reprezentanții societății cred că este vorba despre scurgeri dintr-un transport de combustibil.

FOTO: captură TV

„În momentul când am băgat săpun lichid în cisterne s-a dizolvat și s-a rezolvat problema, s-a curățat asfaltul”, a declarat directorul societăţii de curăţenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri