Fostul premier Adrian Năstase anunţă că a fost vizitat de ambasadorul Ungariei, care i-a trasmis un mesaj de felicitare adresat de premierul Ungariei, Viktor Orban.

„Astăzi l-am primit, la solicitarea sa, pe ambasadorul Ungariei la Bucureşti, domnul Botond Zakonyi. Domnul ambasador a dorit să-mi înmâneze o scrisoare de felicitare din partea premierului Viktor Orban, împreună cu o selecţie de vinuri din Ungaria, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani.

Au trecut aproape 20 de ani de la momentul în care l-am întâlnit şi când, în urma demersurilor româneşti a trebuit să modifice Legea statutului. Am avut, de altfel, numeroase controverse dar desfăşurate într-un mod civilizat, ţinând seama de nevoia unui climat de buna-vecinatate.

Gestul său, de a mă felicita cu ocazia aniversării, îl consider un gest de eleganţă şi de normalitate”, a anunţat Năstase, pe blogul lui. El a ţinut să menţioneze că nimeni din Guvern sau de la Cotroceni nu l-a felicitat.

„Să nu mă întrebaţi dacă cineva de la guvernul român actual sau de la Cotroceni mi-a trimis un astfel de mesaj. Concluziile le trageţi singuri…”, a mai scris Năstase.

194 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 6 =