Caută
Close this search box.

Care va fi primul meci de fotbal de la declanşarea pandemiei de coronavirus

A fost stabilit primul meci de fotbal din România după perioada lungă de izolare cauzată de pandemia de coronavirus.

Amicalul dintre FC Dinamo şi FC Rapid, programat, miercuri, la Baza Sportivă de la Săftica, va fi primul meci de fotbal din România de la declanşarea pandemiei de coronavirus, cea care a dus la întreruperea tuturor competiţiilor sportive.

Conform directorului de imagine al FC Rapid, Lucian Ionescu, meciul se va disputa în condiţii speciale, fără spectatori, conform noilor reglementări prevăzute în ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii.

„Meciul amical de mâine de la Săftica (ora 17.00) va fi închis nu doar pentru presă, ci şi pentru o parte din staff-ul ambelor echipe. Nici eu nu am acces.

Antrenorii şi jucătorii celor două echipe nu vor oferi declaraţii la plecarea din bază după meci. Meciul este organizat de către Dinamo”, a declarat Lucian Ionescu, citat de Agerpres.

Întâlnirea de miercuri va reprezenta şi debutul antrenorilor Adrian Mihalcea şi Dan Alexa la echipele lor, FC Dinamo, respectiv FC Rapid, având în vedere că ambii au fost instalaţi în funcţii cu puţin timp înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19.

Pe 16 martie, o dată cu decretarea stării de urgenţă ca urmare a pandemiei de coronavirus, competiţiile fotbalistice de pe teritoriul României au fost întrerupte.

Echipele de fotbal şi-au reluat activitatea la 15 mai, când autorităţile statului au permis antrenamentele în grupuri restrânse, în condiţii de izolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri