Caută
Close this search box.

Doi mari actori, confirmaţi cu coronavirus. Marcel Pavel ar fi intrat în contact cu 150 de persoane

Numărul artiștilor infectati cu coronavirus creşte în fiecare zi. Între vedetele deja confirmate se numără Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu.

Potrivit surselor România TV, fiul Ozanei Barbancea s-ar regăsi pe lista infectaților, dar şi doi mari actori. Marcel Pavel ar fi intrat în contact cu 150 de persoane în ultima săptămână, potrivit DSP.

Cei doi actori infectaţi ar fi Adriana Trandafir şi Cristi Iacob.

Colegii lui Pavel de pe platoul de filmare de la Antena 1 s-au testat imediat cum au aflat. Astfel, Aurelian Temișan, Monica Anghel, Romică Țociu și Andreea Bălan au primit până acum rezultate negative.

În plus, la finalul săptămânii trecute, soția artistului și-a sărbătorit ziua de naștere. În cazul în care familia Pavel a organizat o petrecere aniversară, și invitații prezenți la ziua de naștere a soției cântăreţului vor trebui să-și facă testul.

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” au fost suspendate, iar vedetele au fost testate şi se află în carantină pentru 14 zile.

„A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct“, au anunţat reprezentanţii Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri