Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a răspuns marți criticilor aduse de Nicușor Dan și a vorbit și despre soțul său, primar în Voluntari. ”Soțul meu e un exemplu de bun gospodar și nu-mi este rușine cu el. Eu mă întreb cum mă mai suportă (…) Ce s-a făcut în ultimii 20 de ani în Voluntari este o mândrie naţională, o comună din care nimeni nu mai ieşea din casă atunci când ploua, a devenit un oraş modern”, a spus Firea într-un clip postat pe Facebook.

Ea s-a referit la criticile contracandidatului său la Primăria București, care spusese tot marți că ”aşa cum Liviu Dragnea a vrut să conducă România pe modelul CJ Teleorman, aşa Gabriela Firea a vrut să conducă Bucureştiul pe modelul Primăriei Voluntari”.

„Sunt alături de oameni şi de aceea niciodată nu mă voi da bătută. Se tot aruncă cu noroi în mine că sunt soţia primarului din Voluntari. Ce s-a făcut în ultimii 20 de ani în Voluntari este o mândrie naţională, o comună din care nimeni nu mai ieşea din casă atunci când ploua, a devenit un oraş modern, european, cu şcoli căutate de majoritatea elevilor din judeţul Ilfov, cu un spital ridicat când guvernarea PDL-PNL închidea spitale, cu transport public şi toate facilităţile urbane. Soţul meu este un exemplu de bun gospodar şi nu îmi este ruşine cu el”, a mai spus Firea, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here