Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova, a anunțat vineri avocata acestuia. Și nu e numai atât. Decizia vine după ce fostul președinte PSD a acordat un interviu prin Skype pentru Realitatea PLUS.

Liviu Dragnea a transmis faptul că ar putea să intre chiar în greva foamei, în penitenciar, după ce s-au luat mai multe măsuri asupra sa pentru că a acordat un interviu pentru Realitatea PLUS.

Liviu Dragnea amenință că intră în greva foamei dacă cei de la penitenciarul Rahova nu-l lasă la muncă. Anunțul a fost transmis de Anca Alexandrescu, care i-a luat un interviu în exclusivitate fostului șef al PSD. Mai mult, postul Realitatea PLUS a fost scos de pe televizoarele din penitenciar.

„In continuare i se pune pumnul in gura, nu i s-a dat voie sa vorbeasca, acum i s-a luat dreptul la munca si m-a rugat sa transmit public ca daca nu vor reveni asupra acestui abuz va intra in refuz de mancare”, a declarat Anca Alexandrescu la Realitatea PLUS.

„Sa stiti ca Realitatea PLUS este scoasa din grila in momentul in care este difuzat interviul cu Liviu Dragnea in penitenciar. Restrictioneaza accesul la Realitatea Plus pentru ca detinutii sa nu vada interviul”, a mai completat ea.

 

2 COMENTARII

  1. Nu stiu de ce mai servesc cu hrana un asemenea animal care a devalizat cu multe sute de miliarde visteria tarii,!!!!!Trebuie statul roman sa caute conturile secrete din bancile lumii,atat ale lui cat si ai colaboratorilor,neamurilor !!!Este vorba de sume ireal de mari,pentru o persoana fizica !!!!!!!!!!!!!!

  2. Să mori tu, flaușatule ???? Să mori, tu ???? Ei, lasă-ne….. unde nu dă dumnezeul ăla al tău să se întâmple așa ceva….. și oricum ești cam umflat, spune mai bine că faci cură de slăbire !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.