Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea, scos din închisoare și adus la DNA

liviu dragnea

Fostul lider social-democrat, Liviu Dragnea, a ajuns la sediul național al Direcției Anticorupție, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum.

Acuzațiile pentru care calitatea lui Liviu Dragnea în acest dosar se schimbă astăzi din suspect în acuzat sunt: constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu și deturnare de fonduri europene.

Într-un interviu realizat de jurnalista Anca Alexandrescu, Liviu Dragnea declara, joi, că a fost citat la DNA pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum, dosar în care se consideră nevinovat.

„Mâine sunt citat la DNA în dosarul cu Tel Drum care brusc, după 3 ani, este pus din nou pe tapet, cu puţin timp înainte de campania electorală. Să se discute despre acest dosar în care – şi dacă mă întrebi de ce sunt acuzat, sincer nu ştiu. Era vorba despre două drumuri făcute cu fonduri europene. Drumurile există. Eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu s-au făcut două drumuri importante din judeţul ăla”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea ispășește din luna mai 2019, la penitenciarul Rahova, o altă pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri