Caută
Close this search box.

Mihai Gâdea ar fi căzut în dizgraţia mogulului. Cine vine pe turnantă

mihai gâdea

Șeful Antenei 3, Mihai Gâdea, a făcut în ultimele săptămâni o piruetă spectaculoasă.

Dacă la debutul pandemiei Gâdea era implicat total în efortul propagandistic al PSD de a împiedica organizarea alegerilor anticipate și trăgea cu toate tunurile în președintele Klaus Iohannis și în PNL, pe care îi acuza de comportament iresponsabil, azi a devenit unul dintre apărătorii cei mai vocali ei deciziilor statului în problema coronavirusului, luptând la baionetă împotriva celor care le contestă sau le subminează.

Transformarea stranie a lui Gâdea, trecerea spectaculoasă și total neverosimilă de la iresponsabilitate cinică la responsabilitate civică, a devenit strident vizibilă, pe 11 mai, în timpul unei emisiuni cu Viorel Cataramă, după ce acesta a încercat să se infecteze voluntar cu coronavirus.

Apogeul discuției a fost atins când Cataramă a declarat că el este susținut de cinci milioane de oameni și s-a comparat cu eroii de la Mărășești, din timpul primului război mondial.

Surprinzător, Gâdea, în loc să-i cânte în strună, cum a făcut în ultimii zece ani cu sute de mafioți și politruci alături de care a atacat justiția, statul de drept și parteneriatul strategic cu SUA, a avut o replică de bun simț.

Da, Gâdea a spus, pentru prima oară câteva cuvinte pe care le-ar fi spus orice jurnalist adevărat: ”prin exemplul dumneavoastră nu cumva credeți că dacă ar fi oameni care să vă urmeze puteți să le puneți viața în pericol?”, observă Universul.net.

Este greu de spus dacă milioanelor de români obișnuiți să audă de la Antena 3 și în special de la Mihai Gâdea numai minciuni grosoloane și să fie manipulați le-a stat pentru o secundă inima, nevindu-le să-și creadă urechilor, sau au trecut peste moment ca peste o eroare de transmisie, ca peste un biiiip plasat abuziv peste ce ar fi trebuie să fie tot o reacție iresponsabilă, din registrul obișnuit.

Cert este, însă, că de atunci Mihai Gâdea, parcă surd la mesajele patronului său, care strânge printre ”umaniștii” săi toate scursurile penale ale politicii românești, a recidivat prin alte replici de bun simț.

De o lună încoace, practic, pe subiectul pandemiei, Gâdea se poartă de parcă ar fi fost microcipat de Bill Gates. Vorbește și pune întrebări ca un om rațional, preocupat cu adevărat de soarta semenilor săi!!

Cea mai recentă undă de șoc transmisă celor care așteaptă de la el, seară de seară, minciuni și manipulări i-a lovit în urmă cu două zile, când Mihai Gâdea s-a contrat cu Carmen Tănase, o actriță care, după ce s-a făcut remarcată pentru atacurile virulente împotriva campaniei #metoo, s-a reprofilat pe teorii conspiraționiste țesute în jurul pandemiei.

După ce Carmen Tănase a rostit fraza de manual al conspiraționiștilor din toată lumea, că povestea cu coronavirusul e o mare minciună și că ”pandemia a fost doar un exercițiu,” Mihai Gâdea a scos arsenalul de argumente de bun simț, achiziționat recent, și a dat exemplul persoanelor care au ajuns la terapie intensivă, din cauza COVID-19.

După care, a întrebat-o pe Carmen Tănase: ”Dacă există riscul ca eu, care intru în contact cu multă lume, să îmbolnăvesc pe oricare de la mine din familie, ce fac?”.

Șocată că nu îl mai recunoaște pe Gâdea, Carmen Tănase nu a putut decât să bălmăjească un disperat: ”Nu mă lua așa, că nu merge.” Dar Mihai Gâdea nu s-a lăsat intimidat de fluturarea spectrului fostului său eu jurnalistic: ”Te iau cât se poate de sincer”.

Carmen Tănase s-a ridicat, cu greu, de la podea: ”Eu n-am contestat că oamenii ăia din Terapie Intensivă sunt bolnavi, Doamne ferește! Eu spun că tot ce s-a întâmplat pe planetă nu are nicio legătură cu ce este, de fapt, în mod real.

Oameni în Terapie Intensivă sunt tot timpul, sunt și oameni în Terapie Intensivă cu gripă sezonieră. Faptul că închizi Everestul și planeta pentru asta, îmi încalci mie absolut orice drept pe care-l are un om simplu, asta e de neconceput”.

Gâdea revine: ”Asta e o discuție separată, s-au încălcat multe drepturi, dar eu nu pot să neg că există o problemă, poate a fost exagerată, dar există.” Carmen Tănase scoate nucleara: ”Mihai, dar există și rujeolă, există cancer, de o viață nu s-a găsit un remediu, (…) există boli, ne-am născut ieri?”

Mihai Gâdea, rezistă: ”Da, dar eu nu zic că nu există cancerul, asta încerc să spun, există”. Carmen Tănase, fandare și lovitura decisivă: ”Nici eu nu zic că nu există virusul. Măsurile au fost mult exagerate, problema e de ce? Eu cred, în capul meu prost, așa cred eu, că e o etapă și că urmează ceva foarte rău, cred că a fost un exercițiu, o repetiție generală pentru ceva”.

Ce s-a întâmplat, totuși, cu Mihai Gâdea? Există două variante vehiculate de mai mulți cunoscători ai șerpăriei din Antena 3, luați și ei prin surprindere de manifestările de pocăință ale directorului postului.

PRIMA Gâdea se pregătește să părăsească Antena 3, ca urmare a unui conflict mocnit cu Adrian Ursu, noul favorit al lui Dan Voiculescu. Gâdea a tot povestit unor apropiați, în ultimele luni, despre intenția lui de a deveni corespondent CNN. Nu am aflat și dacă vreunul dintre ei a reușit să se abțină să nu izbucnească în hohote de râs.

A DOUA Dosarul ”PSD Arad” avansează accelerat la DNA. În dosar apare și o discuție purtată de directorul economic al DRDP Timișoara, Aurel Costin Purceld, în care acesta vorbește despre posibilitatea de-a plăti o campanie mediatică. Este invocat numele lui Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3.

Deranjat de influența PSD Arad la vârful DRDP, Purcel face următorul comentariu: „Eu i-am zis lui Mircea, io… dacă mă mai mușcă mult lumea de cur, printre care și colegii tăi de la Arad, eu scot 10.000 de euro din buzunar și mă duc la Antena 3… Eu nu mă duc la o fițuică din asta, aicea, să… Eu scot 10.000 de euro din buzunar, că-i am, mă duc la Antena 3 și-i dau lui Gâdea… și… și trei… și trei zile vorbesc numa’ de … nu… numai de Lu… Lucaciu, de Ispravnic, de cine vreau eu!”.

În dosarul șpăgilor de la PSD Arad sunt urmăriți penal președintele PSD Arad, Dorel Căprar, și parlamentarii Florin Tripa și Ioan Chisăliță.

Procurorii DNA au adunat dovezi din care reiese că posturile de la Direcția Regională Drumuri și Poduri Timișoara erau ocupate contra unor sume de bani strict la recomandare de la PSD, că aceste posturi erau motiv de război între filialele PSD Arad, Timiș și Caraș Severin, că erau vizate pentru împărțirea de la partid inclusiv posturile pentru lucrători necalificați, și că persoanele care erau angajate ca urmare a sprijinului politic erau obligate să plătească o taxă la PSD.

2 răspunsuri

  1. De ce plm nu va dati numele care scrieti toate cacaturile astea ba jegosilor? nu ne mai luati cu psihologie inversa ca oricum nu va citeste nici ma-ta. mars in mortii vostrii ca s-a umplut lumea de jurnalisti fara nume bagami-as pula in mortii vostrii. stati ca vine razboiul si legea junglei sa vedeti ce muriti pe capete mincinosilor.

  2. Nu o sa uite lumea cine a fost la putere cand s-a instalat tot haosul asta si po sa muriti leprelor. ati distrus lumea in loc s ii oferiti adevarul poetilor si artistilor care sunteti. faceti teatru cu oamenii? nu o sa va uite nimeni sa nu uitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri