Caută
Close this search box.

Patrupedele din curtea adolescentului care a ucis cu lopata un câine au fost salvate de autorități

Cazul șocant al cățelușului care a fost ucis cu cruzime de un adolescent, într-o localitate din Mureș a schimbat totuși soarta fraților săi din același cuib.

Micii patrupezi au fost salvați și sunt propuși spre adopție. Între timp, continuă ancheta în care este implicată și sora suspectului, cea care a filmat ororile și le-a postat pe o pagină de socializare.

Anca Roșca, președinte Asociație de protecție al animalelor: ”El pare mai în vârstă aproximativ 8 ani, el are în jur de trei ani după aproximări, pe dinți. Sunt extrem de speriați”.

Unul dintre pui a ajuns la București, iar ceilalți doi- într-un adăpost din județul Mureș. Încep deja să se obișnuiească în preajma oamenilor, mai ales că sunt înconjurați de liniște și dragoste.

Cățelușii au fost salvați de iubitorii de animale, care speră să le găsească un nou cămin unde să fie ocrotiți.

Anca Roșca: ”O să îi pregătim pentru adopție. O să le găsim și nume și sperăm să fie cât mai mulți care vor să o adopte să aibă parte de o viață fericită, așa cum merită”.

Animalele au fost salvate din curtea familiei cu ajutorul polițiștilor și al echipelor de intervenție.

Andreea Pop, purtator de cuvânt IPJ Mureș: ”Polițiștii din cadrul IPJ Mureș au acționat în vederea sprijinirii unei asociații de protecția al aniamlelor. Eveimentele s-au desafășurat fără incidente”.

În urmă cu câteva zile, în spațiul public au apărut imagini șocante în care un copil de 13 ani era filmat în timp ce torturează și ucide un pui fără apărare.

Imediat ce au apărut imaginile pe internet, o asociație de protecție al animalelor a anunțat autoritățile.

Între timp, continuă și ancheta celor de la Protecția Copilului: inspectorii sociali trebuie să evalueze copiii din familia respectivă, din punct de vedere psihologic, și a vedea în ce fel sunt crescuți și îngrijiți de părinți, astfel încât ajung să comită asemenea acte de violență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri