Caută
Close this search box.

Predoiu, întrebare pentru Toader: A fost singura întâlnire la sediul PSD pentru amnistie şi graţiere?

ministerul justiţiei

Ministrul Justiției a atacat dur măsurile pe care le-a luat Guvernarea PSD cu privire la legile Justiției, în perioada de după alegerile legislative din 2016.

„Cred că avut un precendent și a avut și urmări. Nu cred că a fost singura întâlnire. Acest tip de practică a însoțit întreaga durată a Guvernării PSD.

E o întrebare suplimentară pentru Toader: a fost singura întâlnire sau au fost și altele? Vedem ce a zis lumea în stradă, guvernul mafiot PSD.

Tudorel Toader susţine că a fost sechestrat ca să dea OUG pe Codurile Penale VIDEO

Ei au călcat în picioare justiția, au încercăt să ducă în derizoriu sistemul judiciar. Tot ce a încercat România să facă bine în anii de după aderarea la UE a fost tocat mărunt de PSD. Este revoltător ceea ce se spune!

Doamna Dăncilă, un premier de paie, în mâna a doi oameni care voiau să submineze justiția. Nu vorbim de un loc oficial. Era clădirea de partid a celor care comandau această lovitură devastatoare la adresa Justiției, unde a avut loc întâlnirea de care spune domnul Toader”, a declarat Cătălin Predoiu marţi seara, la Legile Puterii de la Realitatea PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri