Caută
Close this search box.

„Şi noi putem! Şi noi ştim!” Claudiu Manda a dat petrecere cu zeci de pesedişti, printre fazani

claudiu manda

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda s-a aflat sâmbătă la o mare petrecere, organizată lângă Segarcea, la care au fost zeci de participanţi. În acelaşi timp, soţia sa, Lia Olguţa Vasilescu, îl atacă violent pe Ludovic Orban, pentru că a petrecut în sediul Guvernului, cu ocazia zilei sale de naştere.

„La ceas aniversar , domnul Ionuţ Octavian Barbu, primar la localităţii Cerat a reuşit să-şi şerbească ziua de naştere la Făzănăria de lângă oraşul Segarcea.

Pe această cale ţinem să îl felicităm pe domnul Ionuţ Octavian Barbu, primar al localităţii Cerat cu ocazia frumoasei aniversări.

Evenimentul cu mai puţin de 8 persoane are loc chiar în aceste momente la Făzănăria de lângă oraşul Segarcea. Autoturismul Mercedes negru parcat lângă poartă cu nr de înmatriculare B 25 STZ aparţine domnului Claudiu Manda”, s-a anunţat pe pagina Craiova, Cetatea Banilor.

„Faptul că domnul Ludovic Orban a fost amendat, e corect. Nu avea voie să fumeze într-o clădire. Acum, aştept amenzile de la petrecerea organizată de primarul localităţii Cerat. La aceasta au participat câteva zeci de invitaţi. Printre cei prezenţi la făzănăria de lângă Segarcea se pare că a fost şi domnul europarlamentar Claudiu Manda, soţul Olguţei Vas”, a scris Ramona Săseanu, jurnalist la TVR Craiova.

„Nesimţiţii zilei par a fi de la pesedeu. Am fost dur. Rămâne aşa. Domnu’ Manda Claudiu (soţu’ roşcatei Olguţa, membri de vază ai PSD, cei care făceau scandal că fumează Orban) s-a prezentat la petrecerea cu mult mai mult de opt invitaţi a domnul Octavian Barbu, primar al localităţii Cerat.

Frumosul eveniment a avut loc ieri la făzănăria de lângă Segarcea, ocazie cu care le şi urăm: să trăiască mirii, casă de piatră, la mulţi ani, să vă trăiască soţia, să vi se desfiinţeze pesedeul sau ce mai vreţi voi.

Ministerul Afacerilor Interne, România să le verifice, şi să treacă la amenzi. Iar pe cinstiţii oameni echidistanţi de pe Facebook îi rog să le distribuie şi să îi facă de râs. Dacă pe Orban l-am făcut pilaf – şi merită – cred că merită şi ăştia”, a scris şi jurnalistul Silviu Iliuţă.

În timp ce Claudiu Manda petrecea alături de zeci de pesedisti, încălcând astfel starea de alertă, Lia Olguţa Vasilescu îl atacă pe Orban pentru că a încălcat normele privind fumatul şi purtarea măştii de protecţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri