Bătaie incredibilă în trafic între interlopii din Craiova! Mai mulți bărbați care făceau parte din două clanuri s-au războit ziua în amiaza mare. Din arsenal n-au lipsit bâtele de baseball, pumnii și picioarele. Întreg momentul a fost filmat.

Bătaie în trafic în Craiova!

Imaginile de o violență ieșită din comun au fost surprinse, sâmbătă, în jurul prânzului în Cartierul Craiovița Nouă. Pe filmare se observă cum mai mulți indivizi au ieșit din mașini și s-au năpustit asupra altor autoturisme care așteptau la semafor.

Înarmați cu bâte, agresorii au lovit cu putere cele două mașini. Conform primelor informații, discutăm despre două grupări interlope periculoase din Craiova care au neînțelegeri mai vechi.

 

Mașini distruse cu bâte de baseball

„România anului 2020! Clanuri cu mașini de sute de mii de euro, cu potență financiară și fără frică de lege.

Asta în timp ce polițiștii sunt nevoiți să se descurce cu loganuri de 0.9 cmc care ard la prima scânteie, cu pistoale Carpați din 1972 și cu “pulanul” din dotare.

Așteptăm deontologii să critice primii polițiști ajunși la fața locului pentru ca au “umilit” agresorii punându-i în genunchi.

Imaginile au fost surprinse cu puțin timp în urmă în Craiova.

PS Membri acelorași clanuri au fost implicate într-o altercație similară în urmă cu aproximativ 1 săptămână.

Magistrații au dispus ca măsură preventivă „controlul judiciar” și nu „arestul preventiv”, este mesagul postat de Sindicatul Europol.

 

325 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here