Caută
Close this search box.

VIDEO Dr. Vasile Bodnar si rețeta de viață lungă: Povestea Regenerolului si a ciuberelor lui Solomon

Dr. Vasile Bodnar, într-un interviu acordat MagnaNews LIVE, spune povestea Regenerolului, un medicament cu beneficii deosebite pentru sănătate, si a ciuberelor lui Solomon.

„Regenerolul este un produs unic în România. Am avut cu el rezultate excepționale în algiile pelviene cu cauză necunoscută, coxartroză, gonartroză, artroza tibio- tarsiana asociata cu neuropatie si insuficienta circulatorie periferica, spondiloze si tratament recuperare postoperator ( hernie de disc etc.) zona zoster, regenerare faciala , acnee cronica, ligamente, tendoane, articulatii”, ne-a declarat dr. Vasile Bodnar, inventatorul medicamentului.

Plantele utilizate în tratamente sunt din zona muntoasă, auriferă a Maramuresului.

Regenerolul poate fi comandat online. Relatii despre produs si comenzi puteți obține la telefon 0740.081.828 sau email regenerolbodnarv@yahoo.com

„Ciuberele lui Solomon” sunt piesa de rezistență a Centrului de Recuperare si Regenerare de la Săpânța, unde doctorul Bodnar readuce tinerețea si sănătatea bolnavilor care îi trec pragul.

Doctorul Bodnar afirmă că baza de tratament de la Săpânța conține 5 surse de apă: sărată, sulfuroasă, bicarbonată, cu zeolit si ceai de plante. Pentru programări: bodnarvasile71@yahoo.com sau la telefon 0740 081 828

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri