Caută
Close this search box.

Buzatu şi-a insultat colegii din PSD, fără sa ştie că microfonul era deschis

dumitru buzatu

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, și-a insultat luni colegii din Comitetul Executiv al PSD, neștiind că și-a uitat microfonul deschis.

„Coronavirusul nu există” și „oricum, sunteți toți niște proști”, ar fi spus Dumitru Buzatu, potrivit G4Media. Dacă prima aserțiune ar fi fost spusă pentru a fi auzită, completarea a fost auzită împotriva dorinței sale, pentru că Buzatu a uitat să închidă microfonul, relatează sursa citată.

Social-democrații s-au întrunit luni pentru a decide ce strategie vor adopta în legătură cu legea carantinării și izolării, adoptată săptămâna trecută de Camera Deputaților, inclusiv cu votul PSD, dar blocată în Senat după ce președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a adus numeroase critici legii și a imputat guvernului că a trimis o lege cu numeroase probleme.

Inclusiv președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, și-a schimbat în nici 24 de ore discursul și atitudinea: după ce a votat legea în Camera Deputaților în urma întâlnirii cu secretarul de stat în MAI, medicul Raed Arafat, a doua zi, vineri, imediat după discursul lui Cazanciuc din Senat, a spus că legea conține „orori legislative”, și că PSD nu o poate vota.

Mai mult, el i-a imputat premierului că nu a venit la dezbateri, în pofida faptului că Ludovic Orban nu fusese invitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri