Caută
Close this search box.

Ciolacu îl acuză pe Iohannis că minte şi că Guvernul „tot prost şi corupt rămâne”

marcel ciolacu

Marcel Ciolacu îl acuză pe Preşedintele Klaus Iohannis că minte când face responsabil PSD pentru numărul mare de cazuri de coronavirus. De fapt, cei de la Putere au stat două săptămâni pentru a scrie o lege, pe care Ciolacu o numeşte „o mizerie”.

„Președintele Iohannis minte pentru Guvernul său. Degeaba! Guvernul PNL tot prost și corupt rămâne. De asta trebuie să plece!

Rareş Bogdan: „Ciolacu, un clapon cu mătreaţă. Tăriceanu-imbecil. Profită de pandemie”

Jenant moment! Să vezi cum Puterea dă vina pe Opozitie pentru că ea, Puterea, a stat două săptămâni pentru a scrie o lege.

O lege proastă, aberantă, care tranforma România în dictatura pilelor numite în funcții publice. O lege care nu respecta drepturile cetățenilor simpli, dar dădea putere de Dumnezei unor funcționari parașutați de PNL în funcții pentru care nu au nicio calitate.

⚠️ Guvernul – 2 săptămâni pentru o aberație (25 iunie – 6 iulie).
⚠️ Parlamentul – 8 zile (9- 16 iulie) pentru a avea o lege aplicabilă, realizată împreună cu societatea civilă, cu CSM, cu medici și pacienți.

Deci, cine a tras de timp ”săptămâni”, domnule Iohannis?!
Parlamentul a corectat, cât a putut în acest timp foarte scurt, mizeria trimisă de Guvern!

Să invoci la nesfârșit laitmotivul PSD e cel puțin penibil, domnule președinte! Dar să și minți pentru un guvern prost și corupt, e de-a dreptul scandalos”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri