Caută
Close this search box.

CTP, după aberaţiile lui Vosganian despre virus: Purtătorul de vorbe al „triumviralului” Ciolacu – Ponta – Tăriceanu

ctp

CTP a vorbit la Digi24 despre declarațiile surprinzătoare ale senatorului ALDE, Varujan Vosganian, despre care spune că este purtătorul de vorbe al „triumviralului” Ciolacu – Ponta – Tăriceanu.

Varujan Vosganian îl numeşte pe Covid-19 ghiaur şi susţine că acesta este vlăguit

„Domnul Vosganian… Pe undeva e ridicol să vorbim, simplul fapt de a discuta despre acest personaj este ridicol. Este un personaj din care nu va rămâne mare lucru în istorie.

Prin ce s-a afirmat el până acum? Domnul Vosganian este purtătorul de vorbe al – să-i spunem – „triumviralului”, nu triumviratului Ciolacu – Ponta – Tăriceanu.

Și din această postură, domnul senator uns cu mir anti-pușcărie ne-a spus acum că așa crede dânsul, își păstrează convingerea…

În calitate de ce? Probabil de infecționist, de doctor, pentru că așa vorbește domnul Vosganian.

Ne spune cum e cu virusul, cum se vlăguiește el, cum de fapt nu sunt, sau sunt prea multe testări, sau prea puține, ce măsuri trebuie luate, ca și cum ar avea vreo pregătire în această direcție.

După care livrează o replică inexistentă din filmul „Mihai ViteazuL”, și nu „Mihai Viteazu”, cum zice domnul senator, patriot și luptător pentru apărarea românilor – o replică inexistentă care identifică virusul, coronavirusul cu ghiaurul și pe ghiaur cu Mihai Viteazul.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri