Caută
Close this search box.

Fabrica de fake news a PSD are 70 de producători de gunoi mediatic

fake news

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, fost preşedinte executiv al PSD, afirmă că Marcel Ciolacu a angajat la PSD nu mai puţin de 70 de persoane care se ocupă de „comunicare”.

„Dacă tu azi ca partid de opoziţie nu crezi în sondaje, atunci când să mai creşti? Uitaţi-vă la partea de comunicare. Dragnea avea vreo 30 de oameni la partid, mi-a spus cineva tocmai ieri. Astăzi se pare că au vreo 70 la partid. Comunicatori sunt mult mai mulţi decât erau pe timpul lui Liviu Dragnea.

Dar uitaţi-vă ce se comunică: de ce nu creştem, de ce lumea nu preai ştirile, nu pune întrebări liderilor din partid?”, a declarat Teodorovici, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Cei 70 angajaţi de Ciolacu sunt plătiţi din subvenţiile acordate de stat partidului. PSD a primit jumătate din subvenţiile alocate de stat formartiunilor politice. În perioada martie – mai, în conturile PSD au intrat 30,9 milioane de lei, iar în iunie alte 11,9 milioane. În total, pesediştii au primit în lunile de stare de urgenţă şi de alertă 42,8 milioane de lei, adică 8,92 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri