Sună a scenariu de film, dar, din păcate, nu este! Nici pe departe. Statele Unite sunt acum un autentic teatrul de război unde Stânga globalizantă dă bătălia finală pentru stăpânirea lumii întregi. Iar Stânga nu se va da în lături de la nimic.

Vă prezentăm o analiză inedită și fără precedent a jurnalistului, analistului politic și scriitorului american de origine franceză Guy Millière pentru Dreuz Info:

”Am spus că cred că Donald Trump va fi reales. Dar am vorbit și de posibilitatea unei catastrofe și de faptul că trebuie observat cu o vigilență extremă tot ce face Stânga americană.

Și un lucru trebuie subliniat, deoarece nu îl veți găsi niciodată în presa franceză: Stânga americană a devenit cea mai periculoasă Stângă din lumea occidentală. Nu doar pentru că dorește distrugerea Statelor Unite, fără care lumea occidentală ar fi dispărut de mult, dar și pentru că este de un radicalism extrem, iar radicalismul său este contagios.

Politicienii cei mai de stânga din Franța și din Europa sunt mult mai puțin extremiști decât politicienii de stânga americani.

Nu îmi imaginez un politician de stânga european să meargă până acolo încât să susțină vandalizarea a cartiere întregi din marile orașe și distrugerea statuilor personalităților istorice importante. Mai mulți politicieni de stânga americani au mers până acolo. Și continuă, sau păstrează o tăcere echivalentă cu un consimțământ.

Nu îmi imaginez primarul unui mare oraș din Europa să meargă până acolo încât să ceară poliției să nu intervină atunci când revoltații devastează orașul al cărui primar este.

Nu îmi imaginez nici că primarul unui mare oraș din Europa să accepte abandonarea totală a unui cartier întreg din orașul său, cu atât mai puțin centrul, sub stăpânirea unor organizații stângiste criminale. Acest lucru l-a făcut primarul din Seattle. Iar primarul din Seattle, o femeie stângistă, a interzis poliției municipale să acționeze, livrându-i astfel pe locuitorii respectivului cartier legii gloatei.

Stânga americană, în zdrobitoarea ei majoritate, susține reducerea finanțării forțelor de poliție și intenționază să le înlocuiască total sau parțial cu voluntari sociali.

În anumite orașe, ea susține dezmembrarea integrală a forțelor de poliție: este cazul orașului Minneapolis, unde poliția a fost efectiv dezmembrată.

Stânga americană susține o formă de revoluție culturală de tip maoist, făcând tabula rasa cu trecutul, iar distrugerea statuilor se întinde acum și asupra celor ale lui Abraham Lincoln, Thomas Jefferson și George Washington.

Stânga americană are proiecte, care se vor regăsi fără îndoială în programul Democrat, și care, dacă ar fi puse în practică, ar ruina economia americană, ar provoca o recesiune durabilă, al arunca în aer cifrele șomajului, sărăcia și delincvența, și ar lăsa teren liber ascensiunii planetare a Chinei și ascensiunii regionale durabile a republicii islamice Iran.

Stânga americană are un candidat atins de demență senilă, dar speră ca acesta să fie ales prin întreținerea fricii și a tensiunilor extreme, terorizâd alegătorii bănuiți că ar fi Republicani atunci când vor merge la secția de vot.

Ea speră, chiar, evocând prezența virusului și a unui „al doilea val”, să obțină ca alegerile să aibă loc prin corespondență, propice fraudelor.

Ea speră să evite, în numele virusului, orice campanie electorală și orice dezbatere, păstrându-și candidatul la cutie. Acesta, Joe Biden, nu organizează practic nici o reuniune publică și pronunță rareori fraze coerente.

Atunci când reușește, proferează mizerii pe care i le cer alții să le spună și care i-au fost scrise pe o hârtie așezată înaintea lui. De pildă, că Trump pregătește deja „furtul alegerilor” din 2020, și că ar trebui aruncat afară din Casa Albă de către forțele militare.

John Kerry, care participă activ la campania lui Joe Biden, a afirmat recent la un forum la care participa, că dacă Trump va fi reales, acest lucru se va petrece prin fraudă și ar fi nevoie de o insurecție pentru a-l scoate de la Casa Albă.

Responsabila cu domeniul ecologist a Partidului Democrat este Alexandra Ocasio Cortez și, pe lângă ea, cel mai radical ecologist european ar părea moderat.

Islamista Ilhan Omer este responsabilă cu dosarul Orientului Apropiat. Trebuie să mai adaug că Joe Biden este vândut Chinei și John Kerry mollahilor iranieni?

Stânga americană stăpânește marile ziare și CNN și MSNBC. Acestea, deși erau și înainte de 2016 tot canale de stânga, difuzau totuși informații. Acum au încetat total să fie canale de informații și nu difuzează decât propagandă dușmănoasă.

Poți auzi aici că revoltații au dreptate deoarece „întotdeauna este nevoie de violență pentru a fi ascultat” sau că „Statele Unite sunt esențial rasiste și au fost întemeiate pe sclavagism”.

Stânga americană controlează Antifa și Black Lives Matter. Antifa acționează precum cămășile negre fasciste și precum Sturmabteilung din vremea ascensiunii naziste, doar că mai violent.

Blacl Lives Matter este o organizație rasistă anti-albi, antisemită, care a făcut apel deschis la uciderea polițiștilor, dar acest lucru nu îi împiedică pe primarii din orașe ca New York, San Francisco, Washington D.C., Chicago să boteze străzi cu numele Black Lives Matter.

Stânga americană și-a asigura sprijin în rândurile armatei americane, iar generalii și amiralii care s-au exprimat în aceste zile împotriva lui Trump (Colin Powell, James Mattis, William McRaven, Mike Mullen, Mark Milley) au încălcat toate regulile militare.

Constituțional, Președintele este comandantul șef și ei sunt pasibili de Curtea Marțială.

Stânga americană are în acest context sprijinul miliardarilor și antreprenorilor care sunt gata să accepte toate pagubele provocate de alegerea lui Joe Biden, în măsura în care sunt adepții capitalismului corupt de politică (crony capitalism), de la care așteaptă contracte de favoare.

Ei sunt și adepții unui guvern mondial controlat de nomenklaturi, care să reducă democrația la un simulacru și sunt cu totul gata să se înțeleagă cu China și cu Iranul, dându-le ceea ce cer.

Mulți dintre ei lucrează deja cu China: este cazul lui Mike Bloomberg, Larry Page, Sergei Brin între alții.

(A-ți imagina că miliardarii se tem de Sânga este o utopie. Mulți dintre ei înțeleg perfect ce avantaje ar avea de pe urma unui crony capitalism și a unei guvernări mondiale. O societate condusă de nomenklatură, cu un partid unic, cu mijloace de dezinformare și o societate mai săracă, redusă să trăiască asemenea unei plebe supuse, care să se bucure de pâine și de circ, le-ar conveni perfect).

Niciodată în istoria țării, de la Războiul Civil, Constituția, Bill of Rights, democrația însăși nu au fost mai amenințate.

Ceea ce se petrece este din cauza dorinței de a prelua puterea în mod totalitar.

Partidul comunist american a încercat să preia puterea în Statele Unite, infiltrându-se în aparatul politic, în presă, cinema, la începutul anilor 1950.

A avut loc atunci o reacție salubră grație Comisiei pentru Activități anti-Americane din Camera Reprezentanților, pe care Stânga mondială a numit-o „vânătoare de vrăjitoare” și a identificat-o cu senatorul Joseph McCarthy, care nu a făcut niciodată parte din Comisie, de vreme ce era senator și nu reprezentant.

Comunismul a fost marginalizat în Statele Unite și instituțiile țării salvate.

Foștii comuniști au repornit la asalt zece ani mai târziu, pe timpul lui Lyndon Johnson, în anii 1960. Ei au adoptat o strategie de infiltrare teoretizată de filosoful italian Antonio Gramsci și tehnici de subversiune enunțate de stângistul american Saul Alinsky, doi dintre discipoloo acestuia jucând ulterior un rol important: Barack Obama și Hillary Clinton.

Ei și-au spus Noua Stângă și nu s-au mai proclamat comuniști, ci „anti-anticomuniști”. Au ocupat universitățile, sistemul școlar, presa și apoi Partidul Democrat.

Sub Baracl Obama, au pus mâna în mare parte pe aparatul de Justiție și de Stat.

Sperau ca sub Hillary Clinton să preia și restul de putere.

Au dar o lovitură de stat pe episoade, de la începutul președinției lui Trump. Pentru că Trump și-a asumat sarcina de a salva Statele Unite, i-au declarat război.

Am spus-o și o repet: până acum, nu s-au dat înapoi de la nimic. Nu o vor face nici în lunile următoare. Decât realegerea lui Trump, ar prefera un răsboi civil și o țară în ruine.

Cred că Trump va fi reales, dar mă aștept la orice din partea Stângii americane. Nu știu ce pregătește, dar știu de pe acum că ce pregătește va fi monstruos. Sunt aproape sigur că alegerile nu se vor desfășura normal și că, dacă Trump va fi reales, așa cum cred, vor avea loc revolte.

Realegerea lui Trump nu va fi suficientă pentru a salva țara. Universitățile, școlile, liceele, marea presă vor rămâne în mâinile Stângii.

Partidul Democrat va rămâne un partid islamo-stângist. Schinbarea de populație în curs riscă să continue: ponderea minorităților etnice este din ce în ce mai mare într-un număr crescut de state. Când această pondere atince un nivel critic într-un stat, acesta basculează spre Stânga.

Același lucru se întâmplă și cu orașele.

De aceea dorește Trump să pună capăt imigrației ilegale.

Repet: dacă Statele Unite cad, civilizația occidentală cade și ea. Iar lumea va intra într-o eră în care, cum scria Thomas Hobbes în Leviathan, descriind ceea ce numea starea naturală, viața va fi mizerabilă, brutală și scurtă.”

490 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here