Caută
Close this search box.

IPS Teodosie nu se lasă. A împărtășit bebeluşi cu aceeași linguriță

îps teodosie

Teodosie Şpagoveanu, supranumit astfel de către activul de partid PSD încă de pe vremea lui Adrian Năstase, din motice lesne de înţeles, recidivează.

Zeci de enoriaşi au participat la o slujbă, în interiorul mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” din Gheorghiţeni, Dorna-Arini, judeţul Suceava. Întregul eveniment a fost transmis live, unde se poate observa că nu se respectă normele de prevenire a infectării cu Covid-19. Credincioşii nu poartă mască şi nu păstrează distanţa recomandată.

Poliţia a anunţat că începe o anchetă, în acest caz. „În urma apariţiei imaginilor în spaţiul public, ne-am sesizat, iar conducerea IPJ Suceava a dispus efectuarea de verificări, urmând ca în funcţie de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanţii poliţiei.

Maica stareţă a mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” din Dorna-Arini, Magdalena Onofrei, a declarat că Teodosie Şpagoveanu a ţinut această slujbă miercuri seara.

„Au participat la slujba aproximativ 30 de persoane, inclusiv cei care au slujit. Din ce ştiu eu, s-au împărtăşit doar slujitorii, nu şi enoriaşii (imaginile arată altceva – n.red.), însă dacă dumneavoastră aţi văzut pe imagini şi copii, eu nu ştiu, pentru că nu am văzut asta. În privinţa împărtăşaniei, lucrurile au rămas ca întotdeauna, folosind aceeaşi linguriţă,” precizează Magdalena Onofrei.

Slujba, care a durat trei ore, a fost oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Printre oamenii care au participat se aflaiu şi copii, împărtăşiţi cu aceeaşi linguriţă, după cum se poate observa în videoclip, timecode 2:38:45, potrivit Libertatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri