Caută
Close this search box.

Marian Mina, finul lui Niculae Bădălău, susţine că România este un stat eşuat!”

marian mina

Presedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, sustine că România a devenit un stat eşuat, după ce numeroase state UE au impus restricţii românilor, ca urmare a creşterii numărului de îmbolnăviri.

Preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, susţine că România a devenit un stat eşuat, după ce numeroase state UE au impus restricţii românilor, ca urmare a creşterii numărului de îmbolnăviri.

“Cabinetul Orban a dus România în fundul prăpastiei. Situaţia e total scăpată de sub control. Criza Coronavirus ne-a făcut „ciumaţii Europei”. O recunoaşte cinic Nelutu Mondialu’, ministru al Sănătăţii în cel mai negru moment trăit de romani după Revoluţie. Infectările bubuie de la o zi la alta, instituţiile statului au devenit adevăratele focare de răspândire a virusului, autorităţile nu mai au nici o autoritate.

Fiecare face ce-i trece prin cap, guvernanţii taie panglici. Măştile promise populaţiei şi aprobate prin lege nu au ajuns nici acum în ţară. Şi dacă ar ajunge peste noapte cine s-ar înghesui să le mai folosească?

După ce i-au văzut pe premierul Orban la şpriţ şi pe preşedintele Iohannis fără nici o măsură de protecţie, de ce ar mai avea romanii, aşa cum ar fi normal, încredere în măsurile luate (cu japca) de guvern? Băgatul cu de-a sila a comunităţilor în carantina nu mai impresionează pe nimeni. Nici măcar comandourile comandantului Arafat nu mai găsesc miile de pacienţi plecaţi de-a valma din spitale. Sună crud, dar e cât se poate de adevărat. Virusul ucigaş umbla liber pe străzi. Iar iresponsabilii de la Palatul Victoria şi geambaşii lor din prefecturi asista neputincioşi la nebunia colectivă şi ceartă populaţia care le plăteşte lefurile de boieri.

Sub guvernarea PNL, România a devenit un stat eşuat. Leprele galbene trebuie să plece!“, a scris Mina. El este finul lui Niculae Bădălău, stăpânul PSD Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri