Caută
Close this search box.

Metrorex are un nou director. Bode: Vremea celor care nu-şi fac treaba a trecut

bode

Consiliul de Administraţie al Metrorex a numit joi un nou director, după ce a luat act de demisia Marianei Miclăuş, care a ocupat această poziţie din noiembrie anul trecut.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC), remis joi Agerpres, Metrorex l-a numit, în şedinţa de joi, pe Gabriel Mocanu în funcţia de director general interimar.

Mocanu a îndeplinit, până la momentul numirii sale, funcţia de director al Direcţiei Infrastructură şi Sisteme Informatice, având o experienţă de peste 25 de ani la Metrorex.

„Aşa cum am spus, de la începutul mandatului de ministru, un proiect extrem de important şi o prioritate de infrastructură este Magistrala de metrou M5 Râul Doamnei – Eroilor.

Încă de la numirea doamnei Miclăuş în funcţia de director general interimar i-am spus că semnătura pusă pe un document care nu poate fi validat în teren înseamnă semnătura pusă pe actul de demisie.

După nenumăratele discuţii tehnice cu toţi factorii implicaţi, de la beneficiar, antreprenor, subcontractori sau furnizori, am atras atenţia asupra termenului de finalizare şi darea în circulaţie cu călători, iar cei care vor greşi trebuie să plătească.

După ce toţi cei implicaţi m-au asigurat că termenul de finalizare a acestei magistrale va fi 30 iunie 2020, termen asumat în mod neforţat, i-am transmis doamnei director Miclăuş că, din acel moment, va sta cu mandatul pe masă.

Este bine că doamna Miclăuş a înţeles că atunci când eşti într-o funcţie de răspundere, pe lângă realizările profesionale trebuie să îţi asumi şi eşecurile.

Vreau să dau totodată un mesaj către toţi cei care nu îşi fac treaba şi cred că încă mai pot promite termene, pe care nu le îndeplinesc, că această vreme a trecut. Toţi trebuie să înţeleagă că sunt puşi în funcţii să presteze un serviciu public în interesul românilor”, a afirmat Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri