Caută
Close this search box.

Pensionarul agresiv care a ţipat şi a înjurat-o pe Violeta Alexandru îşi face mea culpa. „Parcă diavolul m-a trimis!”

violeta alexandru

Pensionarul pesedist care a înjurat-o pe Violeta Alexandru şi a ameninţat-o cu moartea se numeşte Tudor Bădeanu. El a declarat la Antena 3 că @parcă diavolul m-a trimis@.

„Stau chiar în zonă şi am aflat că e conferinţa şi m-am dus acolo şi normal că m-am răzbunat. Să mărească pensiile cu 40% şi să mărească şi alocaţiile copiilor. Am pensie 1.100 de lei. Am fost lăcătuş şi sudor electric. La grupa a II-a.

Şi eu am rămas uimit ce am avut eu de am spus cuvinte urâte. Nu ştiu, parcă diavolul m-a trimis. Aveţi cuvântul meu că eu sunt un om foarte calm, foarte liniştit, dar nu ştiu ce am avut”, a declarat Tudor Bădeanu.

Bărbatul care a făcut scandal duminică, la conferinţa ministrului Muncii Violetă Alexandru şi a ameninţat-o, insultând şi alte persoane, a fost identificat şi amendat, a anunţat Poliţia Capitalei.

”Astăzi, în jurul orei 12:00 prin apel 112 a fost sesizat faptul că un bărbat recalcitrant tulbura ordinea şi liniştea publică pe o stradă din sectorul 6, unde se desfăşoară o conferinţă de presă. La faţa locului au ajuns poliţişti ai Secţiei 25 , însă la momentul sosirii nu a fost identificată nicio persoană recalcitranta în respectiva locaţie”, relatează Poliţia Capitalei.

Ulterior bărbatul a fost identificat şi sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri