Caută
Close this search box.

Surse. Gabriela Firea, pe făraş, se pregăteşte să-şi retragă candidatura

gabriela firea

Mai multe publicaţii apropiate de PSD au anunţat că Gabriela Firea a avut nevoie de îngrijiri medicale şi că a fost dusă cu ambulanţa la spital. Sondajele arată un avans considerabil al lui Nicuşor Dan, în cursa pentru Primărie.

O ambulanţă a ajuns la sediul Primăriei Capitalei, iar medicii au urcat la etajul 1, unde Gabriela Firea are biroul. Edilul a primit îngrijiri medicale, iar ulterior a ajuns la Spitalul Cantacuzino din Bucureşti.

„Primarul Capitalei nu a mers cu salvarea la spital. La scurt timp după ce ar fi primit îngrijiri în propriul birou, Gabriela Firea a ieşit din clădirea Primăriei Generale, a urcat grăbită în maşină şi a plecat spre spital. Aceleaşi surse ne-au mai precizat că primarul Capitalei a oprit maşina la o farmacie, de unde şoferul i-a adus medicamente”, anunţă cancan.ro.

Surse citate de România TV au precizat că în cazul Gabrielei Firea a fost vorba despre o lipotimie. Edilului i s-ar fi făcut rău din cauza căldurii şi a programului încărcat, care nu i-a permis să se alimenteze corespunzător. Medicii i-au pus o perfuzie şi, după ce şi-a revenit, Firea a plecat de la spital.

Un sondaj Inscop arată că Gabriela Firea se află cu aproape 9% în spatele lui Nicuşor Dan, fiind cotată cu 45,6%, în timp ce candidatul PNL – USR are 54,4%.

Violeta Alexandru a dat publicităţii un formular de sondaj comandat de PSD, în care sunt testaţi şi alţi candidaţi PSD pentru Primăria Bucureşti. Ciolacu a declarat că este o minciună.

Pierderea alegerilor pentru Primăria Capitalei îi va reduce drastic şansele Gabrielei Firea de a prelua conducerea PSD şi de a deveni candidată la Preşedinţia României în 2024. Cel mai probabil, acum îşi pregăteşte retragerea din cursă, pe motiv de probleme de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri