Caută
Close this search box.

Tătaru: În acest moment, 112 bolnavi sunt intubaţi din cei 377 de pacienţi de la ATI VIDEO

Ludovic Orban l-a întrebat, la începutul şedinţei de guvern, pe ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, câţi pacienţi sunt internaţi la terapie intensivă şi ce măsuri a luat pentru a creşte numărul de paturi pentru bolnavii de COVID-19.

„Avem astăzi făcută la zi (statistica – n.r.): 840 de paturi în terapie intensivă, cu tot ceea ce este necesar, iar în acest moment 112 bolnavi sunt intubaţi, din cei 377 (care sunt internaţi la ATI – n.r.)”, a spus Tătaru.

„Am discutat de creşterea capacităţii în Bucureşti, e vorba de Spitalul Judeţean Ilfov, de Spitalul CFR 1, e vorba de secţia externă de la Elias care a fost realizată de „Dăruieşte viaţa”, de asemenea, mai trebuie operaţionalizat (…) spaţiul organizat de Auchan şi de celelalte companii de pe Chitila şi de asemenea spaţiul cere ţine de ‘Victor Babeş” din Pipera. (…)

Trebuie crescut numărul de paturi şi pe zone unde, evident, e creşterea. În Braşov – am înţeles că acolo e un proiect de secţie modulară, de spital modular. (…) La Cluj am înţeles că există un proiect de creştere a capacităţii de tratare în terapie intensivă”, a spus Orban, citat de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri