Caută
Close this search box.

VIDEO Paul Caradan, osteopat, la MagnaNews Live, dă soluții pentru durerea cronică: Terapiile manuale și-au demonstrat eficiența

Paul Caradan a declarat, într-un interviu la MagnaNews LIVE, că terapiile manuale – osteopatia și terapia cranio-sacrală – au o eficiență demonstrată și recunoscută de Organizația Mondială a Sănătății în tratamentul durerii.

Paul Caradan este pasionat și performant în profesia sa. Practică osteopatia în România, dar și în Copenhaga, acolo unde nu mai este nevoie să se vorbească despre beneficiile acestei terapii.

În comparație cu chiropraxia, osteopatia este mai blândă, având ca obiectiv reactivarea și îmbunatatirea functionalității sistemului musculo-scheletal și a întregului corp prin tehnici de mobilizare a articulațiilor, relaxarea mușchilor și detensionarea sistemului fascial. Astfel, se optimizează întregul sistem mio-fascial, osteo-articular, visceral și cranial”, a declarat Paul Caradan la MagnaNews LIVE.

Calitatea vieții este o componentă importantă a medicinei moderne. În acest context, terapiile manuale pot completa sau chiar substitui un tratament de durată ineficient, cu prejudicii pe termen asupra sănătății generale a organismului.

Cele mai frecvente afecțiuni pe care le abordează osteopatia sunt cele de la nivelul coloanei vertebrale – discopatii, protruzii, hernii de disc, care se pot trata prin această metodă

Alte afecțiuni sunt: migrenă, cefalee, tulburări digestive, constipație, gastrite, tulburări de mobilitate sfincteriană, probleme de natură ortopedică – entorse de gradul 1 și 2.

Clinica Caradan Health Experience şi-a început activitatea în decembrie 2017, în centrul oraşului Copenhaga, Danemarca ca mai apoi să revină in România în anul 2020 sub denumirea de Osteomedicare.

Programările se pot face la telefon +40 727474515, iar detalii despre tratamente găsiți pe platforma www.osteomedicare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri