Caută
Close this search box.

Cristian Popescu Piedone: „Îmi spune-ţi mie să îmi fie Ruşine?”

piedone

Cristian Popescu Piedone, candidat din partea partidului lui Dan Voiculescu (PPUSL) la Primăria Sectorului 5, reacţionează violent şi agramat, după ce pe Facebook s-a iscat un val de indignare faţă de sloganul său electoral.

Piedone, condamnat la peste 8 ani de puşcărie în dosarul incediului de la Colectiv, are ca slogan electoral „Ai grijă să nu te frigi la vot!”. În fata numeroaselor reacţii de indignare, Piedone reacţionează violent, cu un mesaj plin de greşeli gramaticale.

„Indiferent cât încercaţi să mă denigraţi până la urmă adevărul v-a ieşi la lumină ! Denigrându-mă , acuzându-mă pe nedrept ştiţi sigur în adâncul inimi voastre negre şi al minţii voastre întunecate adevărul despre mine ! V-a fost şi vă este frică să Spune-ţi adevărul , asta îmi demonstrează cât de mici sunteţi ! Pentru un dolar Găurit vinde-ţi şi cumpăraţi fără să vă uitaţi în oglindă ! Fete mari ce sunteţi , deontologi fără scrupule …! Îmi spune-ţi mie să îmi fie Ruşine ?Daa îmi este Ruşine de ruşinea voastră! Am încredere şi sunt sigur că cetăţenii sectorului 5 sau săturat de mizerie de nesiguranţă , de minciună , de demagogie , de nesiguranţă viitorului copiilor lor !”, a scris Piedone, pe Facebook.

Cristian Popescu Piedone, candidat al partidului lui Dan Voiculescu (PPUSL) la Primăria Sectorului 5, îşi face campanie electorală folosind sloganul „Ai grijă să nu te frigi la vot”. Piedone are o condamnare grea, în prima instanţă, în cazul incendiului de la Colectiv.

„Aveţi grijă cu cine votaţi să nu vă frigeţi”, le-a spus Piedone unor locuitori din Sectorul 5, în timp ce le împărţea mănuşi de bucătărie.

Prezentatoarea Antena 3, care a difuzat un reportaj cu acţiunea de campanie a lui Piedone, a afirmat că „oamenii au primit cu amuzament” spusele lui Piedone.

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat în decembrie 2019, de Tribunalul Bucureşti, în porimă instanţă, la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru Clubul Colectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri