Caută
Close this search box.

Lucian Romaşcanu (PSD) scrie despre Festivalul Măgăriilor PNL

lucian Romaşcanu

Romaşcanu şi-a şters de pe Facebook postarea în care prezenta scuze pentru obscenităţile adresate jurnaliştilor. După câteva zile de tăcere însă şi-a reluat atacurile foarte agresive la adresa liberalilor.

„#festivalulmagariilor. Nu-mi place apelativul ‘ciuma rosie’, are origini extrem de triste şi violente, iar ceea ce vrea să descrie nu are legătură cu realitatea, oricât ar încerca PNLul eşuat să perpetueze tema.

Şi ce dovadă mai bună că oamenii PSD-ului au valoare, decât furia cu care încearcă Orban & Co să transfere primari şi parlamentari din zona social-democrată.

Având în vedere numărul de transferaţi, e evidentă nevoia de actualizare a siglei PNL, internetul propunând deja variante de lucru. Care să fie cea mai potrivită?”, a scris Romaşcanu, pe Facebook.

La sfârşitul Comitetului Naţional Executiv (CExN) al PSD, de acum o săptămână, purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romaşcanu, a avut o izbucnire golănească la adresa jurnaliştilor, care au decis să iasă din sală, pentru declaraţiile lui Marcel Ciolacu.

”E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ţi dea nişte informaţii. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informaţii? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârşitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toţi”, a declarat Romaşcanu.

O angajată de la Biroul de Presă al PSD a râs şi a comentat: ”Nici aia, poate le place”, la care Romaşcanu a răspuns: ”S-ar putea, da”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri