Caută
Close this search box.

Mirel Palada îl jigneşte îngrozitor pe Nicuşor Dan, făcându-l pămpălău irecuperabil şi repetent

mirel palada

Mirel Palada, fost purtător de cuvant al premierului Ponta si patron al institutului Sociopol, lansează un atac violent la adresa lui Nicuşor Dan, despre care spune ca este pămpălău, repetent si omul sistemului.

„Vă povesteam ieri de invazia de candidaţi de anul ăsta. N-am mai fost demult aşa ceva. Puzderie. În Bucureşti, de exemplu, sunt doar 18 înscrişi. Doar decât 18. Imens. Vreo opt – nouă de care am auzit cât de cât, sau care sunt de la partide cât de cât vizibile. Şi încă vreo zece care sunt din categoria ‘fiii ploii’.

De ce? Să vă explic. E simplu. E la mintea sergentului major responsabil cu actele de diversiune. Sistemul e nervos. Sistemul simte că pierde controlul. Sunt oraşe, precum Bucureştiul, unde candidaţii mai civili rezistă asediului canonadei Sistemice. Şi atunci, pentru a rezolva această problemă operaţională, băieţii inventează cu pricepere operativă alţi băieţi – şi alte fete.

Unii mulţi şi mici, ca nişte bacterii candidofage, care să ciupească mic mic mic, fiecare câte o fărâmiţă mică de la candidatul civil, să-i mai erodeze baza de vot. N-a auzit nici naiba de ei. O să ia fiecare un fleac rezidual. Dar per ansamblu va conta. Fiecare ciupeală în sine nu se simte. Dar când pui zece peştişori să ciugulească fiecare câte o bucăţică de piele de Firea, parcă începe să îi jupoaie un petec mai zdravăn de voturi.

Este că avem alegeri interesante? Este că băieţii sunt disperaţi?

Este că Nicusor e fix ca în nuvela lui Caragiale? Un pămpălău irecuperabil pe care Mam’ Mare, Mamita şi Tanti Mita cu stele trebuie musai să ajute băiatu’ să nu mai rămâie repetent şi anul ăsta? I-au pus şi costum de marinel. I-au pus şi pălărie de paie, pe a cărei pamblica scrie fromos: Le Formidabile. I-au înfipt în pamblica şi un buletin de vot, gata ştampilat. Şi i-au mai inventat pe deasupra, ca să fie siguri, şi zece muţunache care să muşte mic mic mic, dar totuşi semnificativ per ansamblu, din trupul electoral al madamei Firea.

Ce naiba, superiorii au asigurat toate condiţiile că domnu’ Goe Nicusor să ajungă măcar anul ăsta şi el bărbat. Să fumeze şi el pe coridor cu oamenii mari. Să decidă în sfârşit şi el soarta ţării.

Parcă îi aud cum îl îndeamnă, disperaţi de cât de pămpălău poate să rămâie săracu’ Nicusor, oricâte eforturi fac ei: Fii bărbată, Danut! Hai, că poţi! Hai, că te ajutăm!”, a scris Palada, pe Facebook.

În octombrie 2018, institutul lui Palada a încasat un contract de 116.000 de lei de la Compania Municipală Managementul Traficului Bucureşti SA, aflată în subordinea Primăriei Bucureşti. Contractul a fost atribuit fără licitaţie publică, în mai puţin de trei minute.

Recent, pe 15 august, Sociopol a dat publicităţii rezultatele unui sondaj de opinie din care reiese că Gabriela Firea ar câştiga alegerile din Bucureşti cu 41%. Sondajul a apărut a doua zi după ce INSCOP a prezentat un sondaj din care rezultă că Firea pierde alegerile cu 39%.

Iată rezultatele din sondajul lui Mirel Palada:

Gabriela Firea – 41%

Nicuşor Dan – 34%

Traian Băsescu – 15%

Călin Popescu Tăriceanu – 5%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri