Caută
Close this search box.

Pesedistul Romaşcanu e supărat că presa scrie despre obscenităţile sale: „V-am dat bani!”

lucian Romaşcanu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, tine să atragă atenţia că PSD-ului i se datorează faptul că trusturile de presă au primit încă 10 milioane de euro în plus, după ce ordonanţa pentru presă a fost modificată în Parlament.

Însă, ipocrizie maximă, PSD a acuzat apoi Guvernul că a mituit presa. Enervat că este în continuare atacat în presă pentru înjurăturile obscene din sediul PSD, care i-au adus înlocuirea din funcţia de purtător de cuvânt, Romascanu le bate obrazul patronilor de presă, scrie AK24.

Lui i se datorează faptul că au primit încă 10 milioane de euro, pe lângă cele 40 de milioane de euro prevăzute în ordonanţa pentru presă, după ce ordonanţa respectivă a fost modificată în Parlament.

„Prea multă lume a ridicat piatra… Dacă 10% dintre cei care şi-au exprimat blamul ar face ceea ce predică, lumea ar arăta altfel. De ce, totuşi, nu arată altfel?

PS Ceea ce fac e din convingere, inclusiv legea de mai jos. O public ca minimă dovadă a respectului meu pentru presă. E prima oară când o menţionez, nu-mi datorează nimeni, nimic”, a scris Romaşcanu, pe Facebook.

El distribuie un link către un articol în care se anunţă „Schimbări majore în Ordonanţa bani pentru presă: încă 10 milioane în plus. Preţuri mai mari pentru TV, dar şi pentru online. Campania, prelungită”.

PSD, pe de altă parte, a susţinut că aceşti bani ar reprezenta de fapt o mită pentru presă.

„Nu-mi spuneţi că opoziţia e de vină, că nu cred că au şi putut să spele cuiva creierul. Chiar dacă Guvernul PNL bagă bani grei în propagandă, chipurile anti-pandemie: 50 de milioane de euro sunt date presei în numele campaniei de informare a populaţiei! Asta nu e nicicum mită electorală, nuuuu, e despre reţete de colivă cu efect anti-virus”, scria Mihai Tudose, actual vicepreşedinte al PSD, pe Facebook.

Un mesaj similar a fost distribuit recent pe Facebook şi de Lia Olguţa Vasilescu, care şi ea a devenit vicepreşedinte al PSD. „Au cumpărat presa cu 40 de milioane de euro. De vină e PSD, evident”, se afirmă într-un mesaj pe care Olguţa Vasilescu l-a preluat de la Mirel Palada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri