Caută
Close this search box.

Trump, discurs fulminant: Biden este calul troian al socialismului! Va distruge măreția Americii

Donald Trump a acceptat nominalizarea Partidului Republican pentru candidatura la președinția SUA cu un discurs în care l-a atacta extrem de violent pe Joer Biden.

Susținând că „nimeni nu va fi în siguranță în America lui Biden”, președintele Trump și-a atacat rivalul Joe Biden și a descris un tablou în care există un contrast clar între el și candidatul prezidențial democrat, în timpul celui mai important discurs al campaniei sale de realegere din 2020, transmite Fox News.

Ținând discursul de acceptare a nominalizării GOP în direct, de la peluza de sud a Casei Albe, joi seară, când a închis Convenția Națională Republicană, președintele Donald Trump a subliniat că „Joe Biden nu este salvatorul sufletului Americii – este distrugătorul locurilor de muncă din America, și dacă i se va da șansa, el va fi distrugătorul măreției americane”.

Făcând apel la alegători pentru încă patru ani de mandat, argumentând că și-a respectat promisiunile, Trump a promis că „într-un nou mandat de președinte, vom construi din nou cea mai mare economie din istorie – revenind rapid la ocuparea deplină a forței de muncă , creșterea veniturilor și prosperitate.”

Donald Trump și-a folosit discursul și întreaga Convenție Națională Republicană de patru zile pentru a zdruncina un trend din sondaje în care s-a văzut constant luni de zile în spatele fostului vicepreședinte Biden.

Președintele Trump urmărește o resetare într-o cursă în care modul în care a condus acțiunea de combatere a celei mai grave pandemii din ultimul secol, dar și o economie puternic dezumflată de coronavirus – se află în topul minții alegătorilor, mai scrie Fox News.

Președintele SUA și-a folosit discursul pentru a-l picta din nou pe Joe Biden ca fiind un candidat care va fi reprezentant al stângii extreme a Partidului Democrat și a avertizat că urmează un viitor haotic pentru americani dacă Joe Biden va câștiga alegerile generale din noiembrie. Trump a subliniat că „aceasta este cea mai importantă alegere din istoria țării noastre”.

Donald Trump a mai spus că „în niciun alt moment alegătorii nu s-au confruntat cu o alegere mai clară între două partide, două viziuni, două filozofii sau două agende politice. Aceste alegeri vor decide dacă salvăm visul american sau dacă permitem unei agende socialiste să ne demoleze destinul nostru prețuit.”

Președintele SUA a susținut că „aceste alegeri vor decide dacă vom apăra modul de viață american sau dacă vom permite unei mișcări radicale să o demonteze și să o distrugă complet”.

El a acuzat pe Joe Biden că „este slab. El își ia ordinele de marș de la ipocriții liberali care își pun orașele la pământ în timp ce fug cât mai departe de scena dezastrului.” El a adăugat că Biden „este un cal troian pentru socialism”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri