Caută
Close this search box.

VIDEO viral: Profesorul Rafila, hohote de râs la citirea unor declarații despre Covid-19 făcute de ministrul Sănătății

alexandru rafila

Prezent în studioul emisiunii “Marius Tucă Show”, Alexandru Rafila a avut o reacție neașteptată atunci când a auzit ultimele afirmații făcute de ministrul sănătății, Nelu Tătaru, despre evoluția pandemiei de coronavirus în țara noastră.

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății a făcut o criză râs în momentul în care Marius Tucă i-a cerut să comenteze niște declarații confuze făcute de ministrul Nelu Tătaru, cu privire la evoluția numărul de cazuri COVID. Pentru câteva minute, Alexandru Rafila nu a putut să rostească niciun cuvânt. În cele din urmă, profesorul și-a revenit în fire și a încercat să explice ceea ce ministrul sănătății a vrut să spună.
Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Alexandru Rafila, criză de râs la auzul unor declaraţii făcute de Tătaru despre evoluţia cazurilor de COVID-19

„Ştiu că dumneavoastră vă pricepeţi la trenduri, la platouri, că am vorbit o jumătate de oră despre asta. A venit declaraţia prietenului dvs Nelu Tătaru: ‘Suntem pe acel trend crescător, dar scâzând ca şi intensitate a creşterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care, dacă respectăm următoarele săptămâni nişte lucruri, ar trebui să ajungem la un platou. Eu aş vrea să se stabilească la 1200, 1300, dar el se poate stabili la 1500.

Dar 1500 la 10 zile înseamnă încă 300 de cazuri la ATI în plus’. Citesc de azi dimineaţă, cu pixul în mână, şi nu reuşesc. Dle profesor, subliniaţi cu pixul roşu ceva, daţi-mi ceva să înţeleg”, a spus Marius Tucă în cadrul emisiunii, potrivit mediafax.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri